maanantai 31. tammikuuta 2011

Viikonlopun kuulumiset maanantain kunniaksi!

Menipäs viikonloppu taas niin hujauksessa, että huhhuh! Sitä aina niin iloitsee perjantaista ja viikonlopusta, vaikka se ilo loppuu yleensä aivan liian nopeasti. Onneksi vuodessa on 52 viikkoa, joten iloita voi ainakin monesti :)

Olin lauantaina siis töissä, mutta pääsin jo hyvissä ajoin kotiin ja mikä ihaninta, törmäsin aivan sattumalta yhteen parhaista ystävistäni Kuopiosta ja käytiin sitten kahvilla vaihtamassa kuulumiset. Vain pikaisesti kuitenkin, koska olin sopinut koulukavereideni kanssa peli-illasta. Meillä oli oikein hupaisaa pelaillessamme Rappakaljaa ja paras tyyppi taisi  myös voittaa :D Arvaako joku että kuka?


Vietimme iltaa poikkeuksellisesti hyvin rauhallisesti ja olinkin kotona jo ennen kymmentä, ja hetki siitä eteenpäin jo uinumassa vällyjen alla. Ja voi pojat, että kellon ympäri nukkumminen on ihanaa <3 Eiliselle olimme sitten sopineet lounastreffit ravintola Sohwiin ysätväpariskuntamme kanssa. Ruoka oli taasen erittäin maittavaa ja seurakin poikkeuksellisen hupaisaa :D Sitten kun vähän kävi saleilemassa niin, johan taas alkoi yksi sunnuntai kääntyä ehtoon puolelle. Mukava viikonloppu siis, mutta liian lyhyt!

Kuva minun annoksestani eli kermaisesta tattikeitosta. Nams! Muuten hyvä annos, mutta sen koko oli muutaman lusikallisen liian pieni makuuni. Minusta melkein kamalinta ravintoloissa ovat juuri annokset, joidenka syömisen jälkeen jää vielä maha kurnimaan. Olenkin useaan otteeseen miettinyt sitä, että mikseivät jotkut ruokaraflat isonna edes vähän annoksiaan, koska kustannukset eivät voi olla hirveän suuret ja tyytyväinen asiakas tulee varmasti toistekin. Sohwin annokset yleensä ovat todella hyvin kokoisia ja se voi myös olla syy, miksi kiinnitin huomioni keiton kokoon.

Lopuksi vielä kuva minusta rakastamassani puuhassa!
Nyt täytyykin suunnata viikottaiselle ruoan haku reissulle! Ja Kirmelillä on yksi hyvä neuvo kaikille tyypeille: muistakaa syödä ja nukkua tarpeeksi, niin elämä on paljon nautinnollisempaa! :)

Ei kommentteja: