sunnuntai 9. tammikuuta 2011

"Mökki" viikonloppu!

Nyt on viimein päästy kotiin Vuokatti viikonlopun jälkeen. Pakko kyllä tunnustaa, että kotiin tuleminen reissun jälkeen on kyllä aina yhtä ihanaa, jopa ehkä kivempaa kuin itse lähteminen. Viikonloppu oli erittäin onnistunut ja hauska, vaikka odotukseni rauhallisesta mökkeilystä korttia pelaten ja saunoen eivät aivan toteutuneetkaan(en kyllä valita).  Matkaan lähdettiin perjantaina kuuden kieppeillä ystävieni Ennin, Marin ja Rikun kanssa päämääränä Ennin mökki Vuokatissa, jossa en itse koskaan ennen ollu käyny. 

Liian monen ajotunnin sekä kaupassa käynnin jälkeen viimein saavuttiin mökille ja asetuttiin taloksi. Ite tutkiskelin paikat ainoana ensikertalaisvierailijana ja tulin kyllä siihen tulokseen, että ihan mökiltähän siellä näytti, ja sehän se parasta olikin! Olishan se toki ihanaa omistaa sellainen luksus mökki joissa porukka majailee lapin reissuilla, mutta kyllä siinä suomalaisessa perus mökissä on sitä jotain taikaa. Ilta taittui mukavasti  Ennin isän tarjoamaa viiniä maistellen ja Marin testaillessa meikkaustaitojaan Ennille. Ite innostuin mönkimään lumessa ensimmäistä kertaa koko talvessa ja sain Rikun jopa ulos seuraksi. 

 Lauantaina lähdettiin aamiaisen jälkeen katsastamassa Sotkamon keskusta, Katinkulta ja muutenkin mitä kaikkea alueelta löytyi.Päädyttiin sitten Katinkullan Holiday Club:in Freetime ravintolaan pelaamaan biljardia ja Trivial pursuitia, jonka jälkeen suunnattiin Amarilloon syömään. Oman lihattoman-tammikuuni takia ravintolaan meno tuntu erittäin tuskalliselta, mutta löysin kuin löysinkin listalta makoisan lihattoman Chevre burgerin! NAM!

Illalla käytiin vielä katsastamassa alueen UPEA yöelämä... Ennin kanssa meinattiin jopa uskaltautua laulamaan karaokea, mutta ei ehditty. Pettymyksiä pettymyksiä... 
Viikonloppu oli oikein antoisa, vaikka oma kuvani mökkeilystä onkin ihan toisenlainen, mutta eikös se uusien asioiden kokeileminen ollut se tämän vuoden juttu? Nyt on pakko kyllä käydä äidinkielen tekstitaidonvastauksen kimppuun, ja psyykata itteni huomista koulupäivää varten. Jepjee.

Ei kommentteja: