perjantai 14. tammikuuta 2011

PE-PE-PERJANTAI

HEIHOU ON PERJANTAI! Tämä viikko on ollu jotenkin tosi rankka, ainakin sillä tavalla, että en ole pahemmin ehtiny tekemään mitään oikeesti hauskaa, vaan oon stressanu koulujutuista ja kouluhakemuksista. Nyt rentoilu viikonloppu eessä ja maanantaina sitten alkaa kirjoituksiin lukeminen(OIKEESTI). Huomenna mennään muuten tyttöjen kanssa ratsastamaan! Pelottaa ihan tosi paljon, koska en muista millon viimeks oisin ratsastanu. En oo koskaan hirveesti hevosista innostunu ja pienenä tipuin hevosen selästä, kun Jirka onnistu kaatamaan päivänvarjon hevosen päälle, josta se pelästy. Minä jäin roikkumaan vielä kyytiin, koska jalat jäi kiinni ja siitä on jääny pieni kammo. Mutta onneksi en oo ainut joka huomista jännittää. Ootan kuitenkin huomista innolla, koska tän vuoden teemana oli uusien asioiden kokeileminen.


 Syksyllä tehdyltä Englannin reissulta mukaan lähteneet maiharit koristi mun jalkoja tänään. Löysin ne primarkista ja hintaa tais olla vaivaset £20. Kengät on tosi hyvät jalassa, mutta vähän turhan liukkaat.


Verpan kanssa söpöilyjä koulun jälkee. Neiti muuttaa ens kuussa Helsinkiin ja aloittaa oman seikkailunsa siellä. Oon kateudesta vihreä, mutta tosi ylpee ja ilonen sen puolesta että pääsee lähtemään! Mulle tulee ikävä, NYYH! (ps.haluan tuon Veeran turkin!)

 
Tein eilen illalla täksi päiväksi jo valmiiksi tonnikalasalaattia, jota tosin ei enää ole jäljellä koska innostuttiin iskän kanssa eilen jo maistelemaan sitä, ja koulusta kotiin tultuani se oli jo kadonnut. Mutta oli niin hyvää. Paahdetut auringonkukansiemenet on niin hyviä, ja tungen niitä nykyään kaikkialle. Myös tuo apetinan feta snacks on ehkä paras keksintö koskaan, ja se kruunaa salaatin kun salaatin. Nyt palkitsen itseni perjantain kunniaks ja rupeen katsomaan ROSWELLIA, tuota ihanaa lapsuudessa seurattua alieni-sarjaa johon oon rakastunut uudestaan! Illan suunnitelmat vielä auki, mutta eiköhän sitä perjantai illaksi jotain kehitä! HEISSULIVEI -Bella 
ps. koulua jäljellä enää 9 päivää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Noi maiharit näyttää aika täydellisiltä! :)

Melli and Bella kirjoitti...

Riikka: Voi kumpa ne ei vaan aina kaatais mua keskellä kaupunkia :(