perjantai 7. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Tänä uutena vuotena tein lupauksia itselleni enemmän kuin laki sallii, mutta tärkeimpänä niistä nousi esiin uusien asioiden kokeileminen. Näin ollen Kiramellin kanssa bloggailun aloittaminen yhteistyönä alkoikin tuntumaan erittäin jännittävältä, mielenkiintoiselta ja samalla toki pelottavaltakin, mutta jospa vaan unohdetaan se viimeinen tunne. Uudet haasteet ovat aina tervetulleita, ja mikäs sen parempaa kuin mahdollisuus päästä vähän tyhjentämään omaa pääkoppaansa tekstin ja kuvien muodossa! Tästä se siis lähtee, uusi vuosi ja uudet kujeet!


Täällä siis Kiramellin lisäksi kirjoittaa Isa(bella,Ispi,Isukki,Iisakki,Issu... ja näitähän löytyy). Oon ehkä ikuisesti katkera siitä, että mulle ei suotu sellaista nimeä josta ois saanu keksittyä jonkun upean(siedettävän) lempinimen. No mutta tällä mennään. Ikää on huimat 19-vuotta, mutta henkisesti väitän olevani vähintään se 40, ja jos ei näin, niin kuitenkin isosiskoani viisaampi. Ainakin vielä tämän kevään/kesän asustelen Kuopiossa, aivan ihana paikka, mutta äkkiä pois täältä KIITOS! Lukion viimeistä vuotta tässä lopetellaan ja ensi vuoden suunnitelmat on vielä niin auki että ihan ärsyttää ja ahdistaa. Eiköhän nuo suunnitelmat kevään mittaan ala hieman selkeytyä, jos ei ,niin ura lemminkäisellä liikenteenohjaajana näyttää lupaavalta aloitukselta ainakin kesäksi(en halua isi). Välivuosi kuulostaisi makoisalta ja maailmalle olisi suurtakin suurempi hinku joka on kasvanut päivä päivältä ihanan vaihto-oppilas vuoteni jälkeen. Katsellaan, katsellaan. Vapaa-aikani kuluu viettäen aikaa hyvässä seurassa mahtavine ystävineni, urheillen, syöden(liikaa) ja katsoen aivan turhan paljon amerikkalaisia tv-sarjoja. Nyt uuden vuoden kunniaksi ajattelin kuitenki tutustua johonkin aivan uuteen asiaan, nimittäin koulukirjoihin. Viimeiset viikot lukiota ovat menossa ja muutamat viimeiset kirjoitukset edessä, joten Isabella ottaa nyt itseään niskasta kiinni ja aikoo myös aika ajoin työntään nokkansa kirjoihin.


Edessä siis toivottavasti upea vuosi ja paljon elämäntapamuutoksia, mukaan lukien vastuuntuntoisuus, ajankäytön parantaminen, unirytmin korjaus ja ennen kaikkea positiivisempi asenne kaikkea/kaikkia kohtaan!
Bella kuittaa!

Ei kommentteja: