keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Asunnon katsastus!

Tänään kävin hyppytunnilla kuvailemassa iskän ostamaa uutta asuntoa(jonka oon suunnitellu omivani itselleni). Kämppä on 62 neliön kaksio - eteinen,keittiö, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone, lasitettuparveke ja kaksi VAATEHUONETTA! Keittiö on pari vuotta sitten uusittu ja muutenkin asunto on tosi hyväkuntoinen, eikä siellä tarvitse muuta tehdä kun vaihtaa parit tapetit mieluisemmiksi. Tässä siis kuva saldoa päivältä.

 
 Päällä mulla oli viime viikolla hennesiltä ostetut samettilegginssit, mustat dinskon polvenylisaappaat ja kirpparilta ostettu pronssinhohtoinen neuletakki.


 Rakastan tuota olkkariin johtavaa kaarta! <3


 Pitkästä aikaa laitoin käteeni nomination käsikoruni johon en oo hankkinu uusia paloja aikoihin ja USA:sta 4th of Julyn jälkeisistä alennusmyynneistä ostetun charm braceletin josta taisin maksaa $1??


 Näköala parvekkeelta. Vasemmammalle katsoessa näkyy jopa Kallavesi, mutta aurinko paistoi niin ihanasti sieltä suunnasta ettei kuvan ottamisesta tullut mitään.


Naurettiin iskän kanssa tälle autoilijalle, ja tultiin siihen tulokseen, että jokasen yli 70v autoilijan pitäis tän herran tavoin ilmoittaa itsestään :). Nyt raahaan itseni salille ja päätin pitkästä aikaa jopa käydä uimassakin!
Bella

1 kommentti:

Jirka kirjoitti...

jeejee! Mä oon jo laittanu sisustusinspiraatioläjän kasaan. Pitää varmaan lähettää sulle, että oot valvomassa edistystä :)