lauantai 15. tammikuuta 2011

Aamiainen Mellillä

Huomenia!

Tänään oli ihana herätä, kun rullaverhon takaa pilkisti pitkästä aikaa aurinko! Olen koko viikon nukkunut levottomasti ja nähnyt ahdistavia ja kummallisia unia, ja viime yö ei valitettavasti ollut poikkeus. Paitsi, että yöllä herätessäni muistin unesta yhden hyvin huvittavan tapauksen ja jopa horroksessa se pisti naurattamaan. Luisuin taas ihan raiteilta, mutta pointti oli siis se, että tänään herätessä pelkkä valon näkeminen sai olon positiiviseksi ja iloiseksi! Vähästä se suomalainen voi piristyä :D

Syön yleensä viikonloppuisin tavallista täyttävämmän aamiaisen ihan jo sen vuoksi, ettei koululle pääse syömään monipuolista lounasta. Olen tarkka syömisen suhteen tai oikeastaan tarkka sen suhteen, että saan säännöllisen usein ruokaa :D Monet skippaavat aamiaisen sen vuoksi, etteivät voi syödä aamulla. Minä en todellakaan kuulu heihin vaan päinvastoin, olen yleensä aamulla hyvin nälkäinen. Ja muutama tunti aamiaisen jälkeen maha huutaa uudelleen ruokaa ja joka päivä tarjolla oleva koululounas onkin yksi parhaista asioista mitä tiedän! Laitoin siis aamulla kasaan itselleni seuraavanlaiset syötävät:


Kahvia, muutama mandariini, kaksi täysjyväpaahtoleipää päällisillä ja oma erikoisuuteni, jonka syön joka aamu, eli muroja sekoitettuna pieneen määrään maitoa ja vaniljajugurttia. NAM!

Aamuni tykkään viettää lämpöisissä ja helposti päälle vedettävissä tamineissa ja villasukissa. Inhoan sitä tunnetta, kun lämpimän peiton alta nousee ja heti iskee hirveä kylmyys. Sen vuoksi haluankin heti päälleni jotain lämmittävää. Seuraavassa kuvassa näkyy siis aamuasuani ja itse asiassa aamutakki on vasta viime viikolla ostettu Lindexiltä (10 euroa). Vanha takkini oli jo päässyt hieman kulahtamaan kovan käytön vuoksi ja viimeistään poikaystäväni kommentti "ällöttävästä aamutakista" sai minut etsimään uutta korvaajaa. Ja täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen uuteen ystävääni!


Nyt alan valmistautumaan töihin ja ehkäpä ehdin piipahtaa pikaisesti myös kirppiksellä! Pakko vielä lisätä, että ihmettelen välillä edelleen kuinka ihanaan työpaikkaan olenkaan päässyt. Nytkin odotan jo innolla vuoroni alkamista :) Ei voi kuin hymyillä ja olla kiitollinen!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ps. Ispin innoittamana lettikampaukset ovat koristaneet myös minun päätäni viime päivinä, ja yllä olevassa kuvassa näkyykin tämän päivän lettiäni!

Ei kommentteja: