torstai 27. tammikuuta 2011

Rahattomuus

Pienen rahattomuus kriisin jälkeen päädyin tyhjentämään vaatekaappiani kirpparille. Kokemus oli kova, mutta nyt se on tehty ja totta puhuen tuskin tulen mitään poistamistani yksilöistä kaipaamaan. Pistin enimmäkseen mekkoja myyntiin, koska mulla on niiden kanssa se huono tapa että saatan käyttää ihanaa mekkoa vaan kerran(idiootti) ja tulla siihen tulokseen että se on nyt käyttökelvoton(mitä?) koska se on jo niin nähny(haloo??). Näin käy usein varsinkin näyttävien mekkojen kanssa. Ja vaatteista luopiminen se vasta on tuskaa, vaikka tietäisinkin että en tule niitä enää käyttämään(ajattelen: ehkä joskus). No tänään kävin sitten raahaamassa aamulla kamat kirpparille ja toivoen kaikki menee ja saan kivan pesämunan lentolippuja varten!



Päällä oli Jirkan farkkupaita (taisi olla dieselin ja tietenkin kirpparilta), mustat farkut, mustat saappaat ja hennesin ihanan lämmin myrkynvihreä takki(kirppari). 

 Siellä ne sitten on... Päätin eilen, että luovun kesään mennessä vielä toisesta isosta kasasta vaatetta.

No jotta en jäisi aivan tavarattomaksi niin tässä tällä viikolla löytämäni kaksi laukkua kirpparilta. Oon kaipaillukkin uusia olanylilaukkuja.
Nyt ruokakauppaan koska haluan hedelmäsalaattia!!
B

2 kommenttia:

Milla Jasmin kirjoitti...

Tää blogi on niin ihana kyllä :---)

Melli and Bella kirjoitti...

Mau: Onpa kiva tietää että joku tykkää!:)