torstai 20. tammikuuta 2011

Tuhlausta

Eilen käytiin äitin kanssa pitkästä aikaa yhdessä ostoksilla. Löydettiinkin yhtä jos toista, ja tyhjennettiin rahapussit miinukselle. En tosiaan kauaa ehtiny nauttia eilen tulleista kirpparirahoista... Päällä mulla oli tiistaina kirpparilta ostettu läpikuultava kukkapaita ja ginan alennusmyynneistä muinoin ostetut mustat housut. Jalassa  oli viimeistä kertaa kirpparilta syksyllä ostetut nahkakengät, joista toisesta tosiaan tipahti pohja kotimatkalla... että näin... No 2e ostokseks ne palveli aika hyvin mua. Takkina toimi kirpparilta(yllätys yllätys) ostettu hennesin tekoturkki, joka oli kyllä ehkä vähän liian lämmin tuonne muutaman asteen pakkaseen. Kaupunkikierroksen jälkeen juoksin kotiin vaihtamaan vaatteet ja kävin hallilla viemässä entiselle joukkuelaiselle vanhojentanssimekkoja sovitettavaksi, ja saatoinpa itsekkin ehkä jotain urheilun tyyppistä siellä hetken harrastaa.
Tässä osa ostoksista:

 Maiharit 20e Biancosta. Kävin jo viime viikolla pika kaupunkireissullani kuolaamassa noiden perään, niinkun oon tehny jo kuukausien ajan, mutta eilen koulussa sain Veeralta vinkkiä(se oli jo ostanu ne) että ne on nyt super halvat. Voidaan Veeran kanssa vielä pari hassua viikkoo töppöstellä samoissa kengissä Kuopion kaduilla, kunnes se ryökäle ottaa ja lähtee, ja jättää mut tänne :(

 Sametti legginssit 10€ h&m lasten puolelta ja 2 kukkavyötä h&m myös 1€ kpl. Hennesistä sai myös muuten 5e alennuskupongin oston yhteydessä, eikä ollut väliä ostiko eurolla vai satasella. Kuponki löyty kuitin lopusta, ja se on voimassa helmikuun alussa pari viikkoo. Pirkka ihmisenä mietin jälkeen päin, että ois pitäny ostaa kaikki ostokset erikseen jotta oisin saanu lisää noita kuponkeja(säälittävää, tiedän). 

Toppi/mekko kirpparilta 3,5€
Päällä toi näytti ihan kun se olis shortsihaalari(oiski).

Mekko, kirpparilta 5€

Ei kommentteja: