torstai 27. tammikuuta 2011

Margariiitas

Hiukan nihkee päivä takana, mutta taidan itse olla ainakin osittain syypää asiaan. Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, oli eilen ohjelmana opiskelijabileet. Ilta oli erittäin onnistunut ja rentouttava, ja kotiinkin raahustin jo hyvissä ajoin. Fyysisesti olo on ollut täysin normaali pientä väsymystä lukuun ottamatta, mutta pää on ollut jumissa, jäässä, juntturassa :D Koko päivän on ollut sellainen fiilis, että nyt ei oikein lähde.

Monta vuotta sitten otettu kuva Hong Kongin Disneylandista kuvaa lähes täydellisesti päivän olotilaani. Hymy vain saisi olla pienempi.

Hyvä esimerkki tästä pöhköilystä on aamun saksan luennolta. Meillä oli sanakoe, johon sankarillisesti aloitin valmistautumaan puolta tuntia ennen koetta. Jep. Noh, kun kokeen aika tuli, katselin hetken paperia ja ajattelin että onpas vähän sanoja ja vielä suht yksinkertaisia. Sain kokeen tehtyä nopeasti ja tarkastelin sen useampaan kertaan. Kun oli kulunut ehkä 12 15:stä minuuttista aloin lukemaan tehtävänantoa ja siinä sanottiin, että sanoja on käännettävänä 15 eikä vain ekalla sivulla olevat kuusi. Kuten ehkä arvatakin jo saattaa oli paperin kääntöpuolella siis vielä yhdeksän sanaa, joista piti myös kirjoittaa lauseet. Kiirehän siinä tuli ja osaa en edes ehtinyt tehdä. Olipas vaan fiksu olo tuon jälkeen!

Tässä muutama kuva jumiolon aiheuttaneelta illalta :)
 Tässä näkyy vähän illan asua. Teemana oli siis jalkapallo, ja itse noudatin koodia pukeutumalla jalkapallotuomariksi, hieman omaan tyyliini mukaillen kylläkin. Huomatkaa kaulassa roikkuva pilli ja taskusta pilkottava varoituskortti :D

Tehtiin mansikkamargaritoja, joissa oli oikeasta ohjeesta ainoastaan mansikoita eli todellisuudessa teimme vaan mansikkajuominkia :D Mansikkamargarita vaan kuulostaa ja maistuu paremmalta, joten leikitään että me tehtiin oikeita!

Onneks tämä päivä on muuten ollut tyhjä pakollisten velvotteiden osalti :) Ja koska tämä päivä tökki jo valmiiksi, päätin sitten siivota kotona oikein kunnolla. Tällä kertaa se olikin oikeastaan vain fiilistä kohottava aktiviteetti. Outoa.

Toivotaan huomisen olevan skarpimpi päivä omalta osaltani! Heihei!

Ei kommentteja: