maanantai 10. tammikuuta 2011

Arjen ihanuus

Takaisin kiinni arjessa! Viimeksi mainitsemani ystäväni kotiinpaluubileet olivat oikein onnistuneet, melkein liiankin. Ystäväni residenssissä on jotakin kummallista taikaa, koska tunnelma on aina katossa hänen järjestämissään iltamissa. Oma suunnitelmani rauhallisesti ottamisesta kariutui jossain vaiheessa iltaa ja siitä olen saanut maksaa oudon olon merkeissä vielä tänäänkin. Pitää katsoa asioiden positiivista puolta ja muistaa illan hauskuus :)
Kuvituksena toimii kuva tapsalta, koska lauantain kuvia en ole vielä onnistunut saamaan käsiini.

Illan ehdottamasti  vaikeimmat hetket koin katsellessani muiden juhlavieraiden herkkujen napostelua. Uuden vuoden kunniaksi päätin nimittäin yrittää olla tammi- ja helmikuun herkkulakossa. Tällaiselle herkkuhiirelle kyseessä on erittäin haastava koetus mutta ainakin vielä olen pysynyt kaidalla tiellä. Varsinkin  jouluna suklaata ja yhtä suurinta heikkouttani joulutorttuja tuli vedettyä sillä tahdilla, että pieni tauko tekee pelkästään hyvää. Halleluja sille, että joulu on vain kerran vuodessa tai muuten vaarana voisi olla tähtitortuksi muuttuminen.  Tulen tarvitsemaan kovaa tahdonvoimaa vielä noin 49 päivää (ei, en laske päivä :D) mutta se on vaan hyvä kehityshaaste itselleni.
Yliopiston luennot alkoivat tänään ja ihan hyvä niin. Vaikka olisinkin voinut jatkaa lomailua vielä mielelläni hyvinkin kauan, niin rutiinien lisääntyminen lisää aktiivisuutta ja tänäänkin sain hoidettua koko huushollin puunauksen. Vielä olisi muutama koneellinen pyykkiä pestävänä, mutta maaliviiva häämöttää jo aivan kaarteen takana.  Pidän maanantaita hieman turhana päivänä ja käytänkin sen mielelläni niiden vähemmän mukavien asioiden hoitamiseen.
Huomenna ajattelin kammeta itseni kirjastolle viemään kandintyötäni eteenpäin ja sen päälle luvassa on iltavuoro. Ehkäpä olen oikein ahkera ja lisään pienen salitreenin vielä tuohon, vähän kuin kirsikaksi kakun päälle.
Kiramelli kuittaa!

Ei kommentteja: