maanantai 24. tammikuuta 2011

Food & Nails

Lukiourani viimeinen viikko lähti tänään käyntiin ja sen kunniaksi päätinkin ottaa viimeiset hyvin ansaitut poissaoloni, ja suuntaan salin kautta kirjastoon lukemaan psykologiaa. Sitä ennen kuitenkin esittelen taitojani perjantaisen kynsien ja ruoanlaiton osalta.
 Pirkkaihmisenä en ole ystävieni tavoin raaskinut juosta laitattamassa kynsiäni sitten jenkkireissujen, koska vähintään 50€ maksaminen kynsieni ulkomuodosta tuntuu pahalta. Jenkeissä ollessa jaksoin kyllä nauttia tuosta pienestä ylellisyydestä, sen maksaessa vain hieman alle 20€. Olen sitten hoitanut kynsien lakkailuni sun muut itsenäisesti kotona, ja vaikka jälki ei olekkaan lähellekkään yhtä hyvää, eivätkä taitoni kestä läheistä tarkkailua, tämä kyllä kelpaa minulle.


 Kynsieni maalailun lisäksi pyöräytin perjantaina ateriaksi kirjolohipyörykkäpastan. Ohjeesta ei tietoakaan, vaan heitin mukaan taas kaikkea sekalaista kotoa löydettyä. Pannulle sekaisin sipulia, paprikaa, herkkusieniä, kirjolohipyöryköitä ja kermaa. Mausteeksi sitruunaa ja sitruunapippuria.
NAM NAM, hyvää oli!
Nyt ahkerana salille rehkimään ja kirjastoon opiskelemaan!
-Bella-

1 kommentti:

MouMou kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo improvisoitu pasta!:)