perjantai 7. tammikuuta 2011

Heipodei Jirkkeli!

Päivä lähti käyntiin hieman ikävissä merkeissä hyvästellessäni veljemme Jirkan, joka on taas kerran matkalla takaisin Englantiin ja koulun penkille. Jirka opiskelee graafista suunnittelua AUCB:ssä(The Arts University College at Bournemouth) jo toista vuotta ja näin ollen viettää liian kauan aikaa poissa minun luotani. Veljenä Jirka on aivan paras, ja muutenkin super kaikessa mitä ikinä sattuukin tekemään(Jäätiin Kiran kanssa hieman häviölle kun perheen hyviä geenejä jaettiin). Pienen kyynelten vuodattamisen jälkeen jäänkin taas odottamaan josko velipoika tulisi taas kylään pääsiäisen tienoilla.


Jirkan lisäksi sanoin heipat serkullemme Jonnalle, joka oli Kuopio vierailulla tämän viikon. Pitää itse nyt tarkistaa kalenteria ja sopia piakkoin vastavierailu Joensuuhun jossa Jonna majailee.

Kira Isa Jonna

 Nyt päivä jatkuu Englannin yliopistohakemusten viimeistelyn parissa. Tapani mukaan oon onnistunu jättämään tämänkin asian niin viime tippaan että ihan itkettää. Jirkan jalanjälkiä seuraten päätin ainakin pitää mahdollisuuteni avoimina ja hakea Britteihin, vaikka välivuosi kuulostaisikin paljon mukavammalta. Valitettavasti lukukausimaksut kuitenkin nousevat vuonna 2012, joten nyt itseni kohdalla on ainut mahdollisuus kouluun mennä aloittamalla syksyllä 2011, koska en todellakaan aio maksaa yliopistokoulutuksesta kymppitonnia vuodelta. Vaikka kouluun sattuisinkin pääsemään, en silti ole varma menenkö. Keväällä sitten katsomaan mitä tehdään ja minne mennään. Ystäväni Sonian kanssa nyt siis hakemusten kimppuun yhteistuumin hänen myös hakiessaan ainakin Lontooseen. Peukut pystyyn ja töihin! Yritän saada hakemuksen tänään valmiiksi jotta voin lähteä hyvillä mielin viikonlopun viettoon ystäväni mökille Vuokattiin.

Bella

Ei kommentteja: