torstai 20. tammikuuta 2011

Escape

Pakoilen taas kaiken maailman keinoilla kandin tekemistä. Olen kahlannut blogeja läpi, laittanut kotona paikkoja kuntoon ja vaan unelmoinut siitä, että kandi valmistuis itsestään. Ei näytä toimivan tämä taktiikka. Viime viikkoina myös matkakuume on päässyt kasvamaan kuin Pinokkion nenä! Niinpä viimeksi tänään eksyin omiin kuvakansioihin hieman fiilistelemään ja levittämään suolaa haavoihin.Kolme ensimmäistä kuvaa ovat eri puolilta Australiaa. Vietimme siellä kaksi kuukautta kierrellen poikaystäväni kanssa vuonna 2007. Tuonne kun pääsisi vielä joskus takaisin!

 Pallonaama Los Gigantesissa joulukuussa 2008. Tämä kuva on toivottavasti ensimmäisiltä päiviltä valkoisesta naamasta päätellen :)

Todistetta siitä, että myös tämä kalkkilaivan kapteeni voi saada väriä hipiään. Kesältä 2009, jolloin piipahdimme kivalla visiitillä Viipurissa.

 Iloinen veikko Wembleyn stadionilla menossa katsomaan Coldplayn konserttia syksyllä 2009. Yksi elämäni hienoimmista kokemuksista!

Ja vielä tällainen turistikuva isosta Pertistä. I <3 London.

Onneksi muutamia reissuja on suunnitteilla tällekin vuodelta ja keväällä pitäisi päästä ainakin Tukholmaan, siellä vaihtarina olevan hyvän ystäväni luona. Myös Englanti kutsuu taas yhdessä meidän pikku-Bellan kanssa, kun lähdetään moikkaamaan velipoikaa!
Ehkä jaksan taas alkaa työskentelemään kandintyöni parissa, nuo tulevat koitokset mielessä!

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Mullakin on kamala matkakuume vaikka just olinkin reissussa! Haluaisin jonnekin lämpimään..

Melli and Bella kirjoitti...

Riikka: Toivottavasti siis päästäänkin kaikki pian reissailemaan!