keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Never say never



WHOPEE, sain viimein kaiken valmiiks ja 5 hakemusta on nyt matkalla (sähköisesti, joten vissiin jo perillä) kohti Englantia ja muutamaan yliopistoo, eli nyt peukkuja pystyyn!! Vaikka oon hanakasti sanonu haluavani pitää välivuoden, niin veikkaan kyllä että jos tuolta nyt mieluinen koulu tärppää niin sit se on menoa. Never say never, joten ei vielä tiedä. Kävin tänään pyörimässä koululla muutaman tunnin ajan ja suuntasin sitten kampaajalle. Maantienharmaat juureni värjättiin, ja sen lisäksi laitettiin vähän tummia raitoja päähän. Kuontaloni ei siis pahemmin muuttunut, mutta kyllä se ainakin terveemmältä ja paremmalta näyttää. Ja lysti ei maksanut kuin 50€ jipiiiiiiii! Urheena kävelin kotiin kampaajalta(en todellakaan soittanu iskälle et tuu hakemaan) ja kävin vielä lenkilläkin, sillä teen mitä vaan muuta mieluummin kun avaan koulukirjat... oon säälittävä.



 Jalkojani tänään helli Kiramelliltä joululahjaksi saadut Biancon namukengät, ja en muuten ees meinannu liukastastua kertaakaan, vaikka keli oli mitä oli.

 Kampaajalla lueskellessani Kauneus & Terveys lehteä löysin monta kivaa kampaus vinkkiä joista innostuin. Kotiin päästyä kokeilin heti koko pään ympäri menevää lettiä, ja huomenna voisin testata sitä ihan tuolla ulkomaailmassakin näin kokeilun jälkeen.


 Oon nauttinu tänään lähelle 15kuppia kahvia, nami nami! Muumimuki omistettu Marille joka niin RAKASTAA noita. Voisin ostaa sille tuparilahjaks muutaman... Saisin varmaan kupeista ohtaani...

 Loppuun viel ihania pikkupoikia<3 - voi kun oisin vielä 15, ei tarviis stressata! -Belleroballero-


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

haha ihana! suosittelen jättämään ostamatta:D

Anonyymi kirjoitti...

Hei vitsit hyvän näkönen tukka issu! Mä oon kans pitkään halunnu opetella tota päänympäri menevää lettiä. Saat neuvoo miten tehdään
-verppa