tiistai 25. tammikuuta 2011

Nam nam nam!

  Kun kerta oon alkanu totuttelemaan itteeni tähän aamiaisen syöntiin, niin onhan siitä sitten nautittava. Pistelin siis poskeen hunajamelonia, mansikoita ja banaanijogurttia. 


 Päällä tänään oli perus farkut(pacsun-USA), musta kerrostoppi(gina/kirppari), samettitakki(primark-Englanti) ja mustat niittimaiharit(bianco). Hiuksien kanssa olin niinkin ahkera että pesin ne... Säätelin kameran valotusaikaa, joka samalla vaalensi mun kuontaloni ja jälleen ikävöin vaaleita kutrejani... Mutta näillä vehkeillä kävin kirppiskierroksella ja ahkeroin kolmanneksi viimeistä päivää koulussa!(tosiasiassa päiviähän on vielä torstainkin jälkeen kun miettii ylppäreitä, perjantaina alkavia preliminäärejä ja miljoonia tunteja matikkapiirin kanssa, mutta kuitenkin...)
Hemmottelin itseäni myös coffarin take away -kahvilla, joka maksaa aamuisin ennen 11 huimat 90senttiä! Pirkka-Isan unelma! Loppu päivä onkin mennyt tänään postissa tulleeseen uuteen ystävääni tutustuessa, nimittäin perheen yhteinen joululahja  PlayStationMove saapui viimein! Taidan mennä jatkamaan pingiksen peluuta!


Bella

Ei kommentteja: