perjantai 21. tammikuuta 2011

Nokozet

Päiviä vaan!

Täällä yksi, joka ilmoittautuu viikonlopun suurimmaksi faniksi! Viikko on taas imenyt mehut ja heräilinkin äskettäin päiväunilta. Piti levätä vähän, jotta jaksaa ruveta täysillä viikonlopun viettoon. Tiedossa on niinkin rankkaa ohjelmaa tälle illalle kuin parit leffat kotisohvalta katsottuna. Kelepaa <3 Minulla on kuitenkin kova taipumus nukahtaa kesken elokuvien, ja sen vuoksi nämä nokoset olivat aivan pakko suorittaa. Muuten en hyvin todennäköisesti olisi saanut elokuvista enemmän irti kuin ensimmäiset puoli tuntia.

Kävin tänään pyörähtämässä koululla ja tässä kurkistus päivän asuuni.


Ihan kökkö kuva mutta parempaakaan ei ole tarjolla, joten tämän on kelvattava. Hyvin yksinkertaisella combolla mentiin tänäänkin. Yläosana oli yksi tämän talven lemppareista eli luonnonvalkoinen, lyhyt mallinen neule Zarasta. Neule on hankittu syksyn Berliinin reissulta ja se jäi melkein ostamatta, koska seurueen miehet alkoivat menettää hermonsa ostostellessa. Onneksi kiikutin tämän kassalle kärsimättömistä ja lähes vihaisista katseista huolimatta :D


Uunin valo sammui juuri, joten täytyy suunnata keittiöön avustamaan chicken wingsit ottamaan lämpöä! Kivaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja: