torstai 13. tammikuuta 2011

Kirpun tori

Ajattelin nyt esitellä eiliset ostokset ja muutaman kirppislöydön tältä päivältä. Saksan luennon jälkeen lähdin pikaisesti käymään kaupungissa, koska sain tekstarin Vilasta, jonka mukaan viestiä näyttämällä kaikki alennustuotteet lähtivät -70% ovh:sta. On se vaan kumma, että kaikki muu kiinnostaa tällä hetkellä enemmän kuin kandin vääntäminen... Valitettavasti Vilasta sain lähteä tyhjin käsin mutta kirppikseltä lähtikin sitten mukaan muutama lähes ilmainen juttu. Nekin nyt siis samalla esittelyyn!

Ensimmäisenä lyhyt trikoojakku, joka löytyi Seppälästä ja josta maksoin 7 euroa.

Tämäkin alla näkyvä ostos löytyi samaisesta putiikista mutta ostopäätös ei ollut yhtä helppo. Mietin, että tuleeko hatulle varmasti käyttöä tarpeeksi ja päädyin myönteiseen tulokseen. Päätöstä helpotti halpa kolmen euron hinta :) Luulenpa tämän hatun saavan kuitenkin odottaa vähän keväisimpiä kelejä ja asuyhdistelmiä.


Tämä sininen ihanuus on löytö Jyväskylän keskustan ekocenteristä. Materiaali on 100% silkkiä ja tuntuu siis ihanalta päällä. Tulen yhdistämään tämän tulevaisuuudessa tiukkoihin pillihousuihin tai korkeavyötäröiseen alaosaan. Truly love it! 

Musta jakku oli hatun tapainen mietintää herättävä vaate. Muutama perus jakku vaatekaapistani jo löytyy mutta tämä oli aika eri henkinen kuitenkin ja eiköhän sillekin käyttöä löydy!

Maksoin näistä kirppariostoksistani yhteensä huimat 50snt! Sehän on siis melkein kuin rahaa laittais pankkiin :DParasta tuollaisissa vanhoissa vaatekappaleissa on se, että hyvin todennäköisesti yhtäkään sellaista ei kävele kadulla vastaan. Viimeisen puolen vuoden aikana olen käynyt ihan vain muutamaan otteeseen koluamassa kirppareita mutta tähän tulee kyllä nyt muutos. Niin tyytyväinen noihin löytöihin olen.

Päivän asua vielä kehiin! Nuo samaiset kengät eri värisenä Isa jo esittelikin aikaisemmin ja ne ovat kyllä niin parhaat talvipopot! Ovat siis juuri omiaan ulkona vallitsevaan lumitulvaan.

Illan aion pyhittää sairastelevan avokkini hoivaamiseen ja ehkä pääsen myös pikaisesti piipahtamaan Zumbassa, jos vain varasijalta tunnille pääsen. Adios!

1 kommentti:

Jirka kirjoitti...

Siisti paita!