perjantai 7. tammikuuta 2011

Perjantai

Tänään tiedossa oli siis tämän lukuvuoden ensimmäinen tentti, johon valmistautuminen oli jäänyt todella viime tippaan. Hyvin tyypillistä minua. Herätys oli ruhtinaalisen aikaisin klo 8, mikä ei siis normaalisti ole edes mikään katastrofi, mutta kun viimeiset kolme viikkoa on mennyt nukkumaan klo 3 yöllä ja heräillyt aikaisintaan klo 11, niin ei kai ole ihmekään, että herääminen tuotti tuskaa. Olo oli herätessä sellainen, että kyseessä täytyi olla vitsi, niin epämiellyttävälle lämpimästä sängystä nouseminen tuntui. Heräämisen jälkeen elämä näytti kuitenkin taas ihan hyvältä, ja kun tenttikin meni valmistautumiseen nähden ihan mukavasti, niin mikäs siinä.

Tällasella asulla mentiin tänään. Hyvin perusta, mutta juuri sitä oma pukeutumiseni yleensä on.Peili kaipaisi näköjään pientä putsausta ja itse asiassa koko kämppää odottaa siivouspäivää. Minä en.

Tänään tarkoitukseni oli tentin jälkeen mennä kiertelemään hieman kaupungille ystäväni kanssa, mutta työkaverin kipeytymisen takia odotti minua vapaaillan sijaan iltavuoro. Töissä oli onneksi mukavaa kuten lähes aina ja kenkulinmetsästästäjiäkin oli kiitettävästi liikkeellä. Kotiin päästyäni tuossa kahdeksan jälkeen oli saatava kipeästi ruokaa, mutta jääkaapin ammottaessa tyhjyyttä piti totisesti raapia päätä. Onneksi en ole nirso ruuan suhteen ja oikeastaan pidänkin paljon kaikenlaisista sössömössöistä :)) Illalliseeni sujahti siis kaikkea mahdollista saatavilla olevista tarpeista.


Huomenna luvassa on töitä ja sit saankin rakkaan ystäväni meille vierasille. Luvassa onkin jotain  erikoiskivaa eli yhteisen ystävämme kotiintuliaisbileet (onko tuo edes sana :D). Kyseinen ystävä oli syyslukukauden vaihdossa ja palasi eilen Suomeen, joten mikäs muu ois paikallaan kuin kunnon juhlat. Tuntuu kyllä, että joulukuussa oli aivan tarpeeksi juhlia pikkujouluista tapsantansseihin mutta kai sitä sitä vielä jaksaa ,ja ainahan voi ottaa rauhallisesti! Jep.


Nyt rauhallisen koti-illan viettoon ja taidanpa vain sujahtaa sohvan nurkkaukseen viltin alle töllöä tuijottelemaan. Kelepoo :) Hyvät yöt!

Ei kommentteja: