perjantai 7. tammikuuta 2011

The very beginning

Historiallinen hetki eli ensimmäinen postaus elämäni ensimmäiseen blogiin, jos nyt näin suurellisesti voikaan sanoa. Blogimaailmaan on tullut hurahdettua lukijan roolissa jo kauan sitten, ja viime aikoina ajatus myös oman blogin perustamisesta on putkahdellut mieleen useampaan otteeseen. Ihan yksikseni en tähän hommaan kuitenkaan lähde, vaan kirjoittelemme tänne yhdessä siskoni kanssa, joka myös innostui blogin aloittamisesta. Tämä oli hetken mielijohteesta syntynyt idea jä näin muutaman tunnin sulattelun jälkeenkin se tuntuu oikein passelilta.

Tässä siis Isabella ja Kiramelli vuonna collegevaate!

Itse pidän paljon blogeista, joita päivitetään suhteellisen säännöllisesti ja usein. Ja kaksinhan työmäärä ikään kuin jakaantuu, joten toivotaan luvassa olevan jopa päivittäistä kirjoittelua ja kuulumisten päivittelyä. Uskon myös, että juttujen aiheet tulevat vaihtelemaan paljon, kirjoitteleehan tänne kaksi eri ikäistä, ja eri paikkakunnilla asustelevaa neitosta. Eli toivotaan, että mahdolliset lukijat (veli ja muutamat ystävät näin alkuun) eivät tylsisty heti alkuunsa :)

Pitäisiköhän sitä hieman valottaa omaa historiikkiani, eli kuka tämän blogin toinen osapuoli Kiramelli on. Ehkäpä. Ikää tähän päivään mennessä on karttunut 22-vuotta ja kalakukkolandiasta nokkani on johtanut Keski-Suomeen ja vieläpä tarkemmin Jyväskylään. Opiskelen kolmatta vuotta Jyväskylän Kauppakorkeakoulussa. Viime talvesta olen myös työskennellyt opintojeni ohessa ehkä maailman kivoimmassa työpaikassa, kenkäkaupassa. Asustelen poikaystävän kanssa keskustassa, jonne muutimme vasta viime kuussa opiskelija-asunnosta. Nyt meillä on huomattavasti enemmän tilaa ja sisustuskin laitettiin uusiksi, joten ei voi valittaa :) Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa monessa eri muodossa ja myös ruoka on suuri intohimoni. Tämähän kuulostaa melkein työhakemukselta, mutta tarkoitus olikin vain antaa hyvin tiivistetty kuva itsestäni. Monista edellä mainitsemistani asioista tulen varmasti kirjoittamaan jatkossa, noista asioista elämäni pääasiallisesti koostuu.

Tässäpä vielä kuva viime talvelta feat. äitin nenä ja iskä :)

Nyt alkaa yritys yöpuulle käyminen! Loman aikana unirytmi on mennyt aivan sekaisin ja pelkään kovasti huomista aamua ja sitä, kun täytyy herätä jo klo 8 (!) valmistautumaan iltapäivällä olevaan tenttiin kirjanpidosta ja verotuksesta. Ahh. Ehkä näen uniakin osingoista ja väehnnyskelpoisista menoista. Nyt siis peitto pään päälle ja zip.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

suosikkeihin napsahti aivan samantien! ;)

<3lape