lauantai 15. tammikuuta 2011

Onnellisesti Onnelassa

Perjantai illan äksönin etsintä alkoi Veeran luota, jossa me hyvässä seurassa(kahdestaan) nautittiin lasilliset viiniä(+puoliks karpalolonkero) ja naurettiin Verpan yläaste luokkakuville!Päätettiin sitten yhteistuumin käydä katsomassa mistä se Kuopion Onnela on tehty näin tipattoman tammikuun aikaan. Yllättäen paikan päältä löydetti yhtä jos toistakin ystävää ja tuttavaa, yhdessä jos toisessakin mielentilassa. Me kuitekin fiksuina naisia päätettiin pysyä vesi/limulinjalla ja pistettiin jalka koreaksi muiden mukana tanssilattialla(mitä sitä turhaan salille rehkimään). Oli kyllä hauska ilta, ja onneksi ei alkoholi maistunut. Hauskaa voi pitää onneksi ilmankin noita iloliemiä!


Tultiin kyllä Veeran kanssa siihen tulokseen, että ei oo ehkä mitään kauniimpaa, kuin suomalainen mies humalassa...
1.Silmät sojottaa molemmat eri suuntiin(jos nyt ne sattuu auki olemaan hyvällä tuurilla).
2.Riitaa on aivan pakko haastaa asiasta ku asiasta ja riita selviää usein reilussa tappelussa 1 vastaan 5.
3.Tanssilattialla ainut oikea liike on pomppia ylös alas(joskus myös hitaiden aikaan).
4.Iskurepliikkejä tulee kuin vettä vaan.
5.Pää täytyy mitä paremmilla ideoilla! mm. alastomuus ja paikkojen hajottaminen tuntuvat parempaakin paremmilta ideoilta.
Tosin suomalainen nainenkin on melkoinen nähtävyys, kun alkoholi rupeaa maistumaan.
1.Kuola(oksennus) valuu suupielistä.
2.Meikit on poskilla(luultavasti pienen itkukohtauksen seurauksena, sillä kyllä ongelmia löytyy samaa tahtia kun rahaa uuden siiderin tilaukseen).
3.Laukku on luultavasti hukassa ja sen perään soitellaan seuraavana aamuna.
4.Sukkahousut revenneet, mekko korvissa(oli se jo baariin sisään tullessakin samoin) ja liian korkeat kivuliaat korkokengät kädessä.
5.Monesti tämän kyseisen yksilön löytää juuri ennen pilkkua sheikkailemassa mitä hienoimpia tanssiliikkeitä, joiden seksikkyyden taso hipoo kattoa.
OIH!

Oli sukupuoli mikätahansa, niin kavereita kyllä löytyy illan aikana baarin täydeltä. Juttua riittää, ja varsinkin uusille tuttavuuksille ja puolitutuille on ihan pakko avautua, ja monesti pääsee kuulemaan toisen koko elämäntarinan! JES! Yöllisiä facebook ystäväpyyntöjä tehdään roppakaupalla ja seuraavalla viikolla tähän uuteen tuttavaan törmätessä käännetään pää toiseen suuntaan ja otetaan puhelin äkkiä esille välttääkseen tuon vaivaantuneen tervehtimisen.
Onneksi tätä näkee vain ja ainoastaa Suomessa(toki em.henkilöihin voi myös törmätä perus turistikohteissa Etelä-Euroopassa), mutta asia suomalainen "kännissä olen ääliö" meininki on suorastaan nähtävyys! 

Nojoo... Pointti oli? Tuli itselle ainakin eilen sellanen olo, että vois tarkkailla tekemisiään ja käytöstään vähän enemmän tuolla yöelämässä. Pitää viimein tajuta, että en olekkaan ehkä se mestari tanssija joka luulin olevani, eikä asioita välttämättä kannata ruveta selvittämään muutaman lasillisen jälkeen. Tässä taas uusi lupaus vuodelle 2011: EN OLE KÄNNISSÄ ÄÄLIÖ!(vapaapassi kuitenkin penkkareissa!) Toivottavasti en ole ainoa lupauksen tekijä. Se siitä sitten.
Tänään tosiaan kävin ratsastamassa.... Siitä lisää myöhemmin!
Huippua lauantaita kaikille! 


Ei kommentteja: