maanantai 21. helmikuuta 2011

Vallaton lauantai

Suuntasin lauantaina siis viettämään ystäväni läksiäisiä hänen luokseen. Illan suhteen ei ollut kummosempia odotuksia, koska tiesin tuntevani aika vähän porukkaa bileistä. Noh, kuten sen olen aiemminkun huomannut, ovat juuri nuo odotus vapaat illat usein sitten yllättävän hulvattomia. Ja niin tälläkin kertaa! 

pitdiä


tarjoilut

Illan tarjoilut olivat parhaat pitkään aikaan! Syömistä löytyi suolaisesta makeaan ja kaikkeahan sitä piti maistaa, jonka jälkeen olo oli hieman pyöreä :D

bra
Siirryimme lopulta yökerho Brahan, jossa oli paljon myös muita tuttuja. Illan kliimaksi oli kuitenkin perus yöruuan hakeminen. Itse päädyin mäkkäriin tilaamaan mukaani 20 kappaletta kananugetteja, mistä sain paljon kommentteja liittyen siihen, etten varmasti jaksa syldä kaikkea. Kaikille epäilijöille tiedoksi. kaikki tuli tuhottua viimeistä murusta myöten! Pakko myöntää, että viimeisten nugettien kohdalla teki tiukkaa, mutta olihan minun näytettävä maailmalle!

Nyt aionkin hilppasta koululle syömään ja siitä sitten töihin iltavuoroon! Toivotaan, että ihmiset ovat ostotuulella niin :)

Ei kommentteja: