tiistai 1. helmikuuta 2011

Kadonneita avaimia ja vauvaruokia

Onpas vaan pitkä, mutta hujauksessa mennyt päivä takana. Tätä tämä elämä tällä hetkellä tuntuu olevan. Niin kiirettä pitää, että hyvä jos mukana pysyy :) Aamu piti sisällään kirjastossa kandin parissa istumista. Parin viikon päästä on väliseminaari, jossa pitäisi esitellä taas omaa, toivottavasti huomattavasti edennyttä kandintyötä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee kunhan hommaan pääsee vain kunnolla käsiksi.


Tänään Jyväskylässä sai taas nauttia auringosta, ja sekös vaan saa päivän kuin päivän tuntumaan paremmalta. Nappasin muutaman kuvankin mun lemppari taivaankappaleesta :D

Kirjastolla raatamisen jälkeen (okei, muutaman kerran eksyin myös turhille sivustoilla aivoja lepuuttamaan) suuntasiin kaupunkiin. Käväisin kirpparilla kuitenkaan mitään löytämättä, jonka jälkeen suuntasin poliisilaitokselle. Onnistuin viime viikolla hävittämään avaimeni ja sekös vasta on mukavaa! Kiva elää kahden hengen taloudessa yksillä avaimilla. Vielä aamullakin olin toiveikas, että kyllä joku kiltti on vienyt avaimeni poliisilaitokselle ja olen taas onnellinen. Mutta ehei. Täytyy kai mennä teetättämään uusi, ja ura-avaimethan ne tunnetusti vasta edullisia ovat! Phyyyh. Lupaan ottaa opikseni.
             
                                    
Hukkareissujen jälkeen suuntana oli iltavuoro. Kävin sitä ennen vielä kuitenkin pikaisesti muutamassa vaatekaupassa ja sovittelinkin muutamaa rättiä :) Mitään ei lähtenyt mukaan, mutta sain sentään napattua kuvan päivän asusta.

Huomatkaa uudet kenkulit! Tänään olivat ekaa kertaa jalassa, enkä kyllä joutunut pettymään. Enkä onneksi kaatumaankaan :D

                           Iloinen hölömö.

Alla olevan kuvan eväillä mentiin ja hyvin jaksoin. Viime aikoina olen syönyt lastenruokia työtauolla ja tänäänkin luvassa oli herkkupastaa :D Minusta on hirveän vaikea keksiä jotain järkevää ja edullista välipalaa töihin ja olen ajatellut, että noiden vauvamössöjen on pakko olla suht järkevää ruokaa, koska eivät äidit ihan mitä tahansa omille pullaposkilleen syötä. Jos jollakin on parempia ideoita välipalojen suhteen, niin otan ehdotuksia mielelläni vastaan :)


Tässä kaikki tällä erää. Näkemiin!

2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Juku! Onpa siellä paljon vielä lunta! Pitääkin osata pakata matkalaukku oikein, etten ihan keväträteissä sinne ilmesty :D Täällä nimittäin lunta on ihan todella vähän, mittari plussan puolella, joten vaatetuskin siirtynyt eskimoasuista kevyempään. Pianpianpian nähdään! <3 Tukholman tuliaistoiveita saa esittää ;)

med kram, Heini

Melli and Bella kirjoitti...

Heini: Jep lunta on paljon vielä maassa ja lisää vaan tulee :) Onneks viime päivinä on ollut kivoja kelejä, joten on mahdollista et saadaan kevät tännekin jossain vaiheessa! Ihan mahtia kun tuut kohta :)) Ainut, että aika menee liian nopeesti ja väliseminaari lähestyy huomaamatta... Kandin pariin siis! Ahkeruusbuustia sinnekin! Vi ses <3