tiistai 8. helmikuuta 2011

Tuhlauksen kohteet

Tämä tyttö on siis takaisin Jyväskylässä. Eilinen oli hyvin tavanomainen maanantai eli luentoja, kandia ja ruokaostoksia. Jotain tavallisestakin poikkeavaakin oli onneksi maanantaihin luvassa, mutta siitä lisää postauksen lopussa. Ajattelin ensin esitellä muutamat ostokset, jotka lähtivät mukaani Kuopiosta.

En tiedä olenko koskaan ostanut United Colors of Benettonilta mitään, mutta koska tiesin ainakin Jyväskylän liikkeen hyvistä aleista, päätin raahata kitisevän Ispin mukanani Kuopiossa kyseiseen liikkeeseen. Löysinkin sieltä tuollaisen kivan mustan paidan, joka oli alennuksessa -70%. Usein kun liikkeisiin menee alennusten perässä, huomio kiinnittyy juuri tulleisiin uutuksiin, jotka eivät tietenkään vahingossakaan ole edullisia. Tällä kertaa niin ei onneksi päässyt käymään ja selvisin ulos Benettonilta vain 10 euroa köyhempänä.

 Paita näyttää hengarilla yllättävän collegemaiselta mutta ei se aivan noin rennolta näyttänyt päällä. Hieman arkisemman paidasta kyllä tekee trikoota olevat ulostuloaukot. Enkö keksinyt hienon nimityksen? :D Yllätän aivan itsenikin näillä kummallisilla uusilla sanoilla!

 Myös tällainen ihana farkkupaita lähti asumaan vaatekaappiini. Oispa jo kesä ja pientä rusketusta pinnassa, jolloin tuokin paita näyttäisi päällä vielä paremmalta.


Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä esittelyssä uusi hamonen. Olen lähdössä viikonlopuksi Tampereelle moikkaamaan rakkaita ystäviäni ja yhdellä heistä on myös synttärikemut. Olenkin ajatellut laittaa hameen päälle pippaloihin eli jos kaverit luette tätä ja joku sattuu omistamaan samanlaisen vaatekappaleen, niin olisitko kiltti ja pitäisit sen kaapissa ainakin lauantain :D

Ja nyt takaisin eiliseen. Vietimme illalla yhden työkaverin läksiäisiä ja menimme syömään Sohwiin, joka ei pettänyt taaskaan ruuan suhteen. Läksiäiset olivat ihanan rentouttavat ja kasuaalit. En muista milloin olen taas nauranut samalla tavalla vedet silmissä kuin eilen. Mahtavaa, kun elämässä on niin huippuja tyyppejä!

Tässä pieni kurkkaus päivän asuuni ja tilaamaani annokseen. Muuten ihan ok kuva, mutta näytän mielestäni noin 12-vuotiaalta :D

Loppuun vielä ihana kappale, joka on soinutkin Spotifyin kautta viime aikoina useasti. Kuten itse asiassa koko Laura Närhen uusi levy, joka miellyttää ainakin tätä tylleröä kovin.
  

Näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Voi jukrat ko meillä on niin samanlainen maku vaatteiden suhteen, että on ihan oikeen ikävä shoppaushetkiä sun kanssa! Ostin meinaan tuon saman farkkupaidan täältä noin viikko sitten hennesistä ja samaa hametta sovittelin, kylläkin eri värissä, mutta se ei ainakaan vielä lähtenyt mukaani kotiin asti :D kyllä on taas hyvin kulkenut telepatiapiuhat suomen ja ruotsin välillä! pian nähhään!

<3hälsn. Heini