maanantai 14. helmikuuta 2011

Pikkuhyvää

Kävin aamusesta koululla prelien palautuksissa ja ostamassa penkkarinamit. Äidinkielen ja matematiikan preliminäärikokeista molemmista M, joihin oon todella tyytyväinen, mutta silti tein molemmissa omalta osalta pienoiset alisuoritukset pisteiden mukaan. Nyt voi ihan suhteellisen turvallisin ja hyvin mielin suunnata kohti loppu kirjoituksia, vaikka tosin parannattevaa on.
003

017

Koulussa käynnin jälkeen tuskailin pari tuntia penkkarikuvaesityksen kanssa, ja nyt kaduttaa tosi pahasti että lupauduin hommaan. En yhtään jaksais. No teen sen loppuun huomenna... Onnistun hienosti siirtämään kyllä kaiken huomiselle, nimittäin huomenna luvassa on: siivousta(molemmat kämpät), historian essees, kuviksen töiden teko, kuvaesityksen loppuun teko ja kirpparikamojen laitto? Haloo... Miksen vois ihminen joka tekee kaiken heti, eikä jätä mitään viime tinkaan? Nyt illalla käytiin Sonian kanssa Gloria-lehden järkkäämässä tilaisuudessa Kahvila Pressossa. Nautiskeltiin siellä herkuista ja seurailtiin hieman laimea Ril'sin muotinäytös sekä lancomen meikkiesittelyitä. Saatiin me pienet pussukatki mukaan kotiin vietäviks. Tilaisuudessa mulla oli uutena päällä kirppikseltä löydetyt haaremihousut ja punainen laukku ystävänpäivän kunniaksi!

068

019

022

020

023

024

058

063

088

Nyt pyhitän loppu illan Gossip Girlille ja toivon, että onnistun nousemaan aamulla aikasin tekemään tarvittavat hommat! Vielä kerran HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!! <3

Ei kommentteja: