torstai 10. helmikuuta 2011

Solen skiner

Nääääiiiiiin iloinen olin kun sain ystäväni Kuopiosta kylään ja vielä nääääääiiiiin kauniina päivänä. Aamuisen luentoni jälkeen suuntasimme meiltä koululle murkinoimaan ja tällaisissa ihanissa maisemissa saimme köpötellä. 

 Jyväskylän yliopisto on ripoteltu muutamaan eri paikkaan ja oman tiedekuntani useimmat luennot järjestetään Jyväsjärven rannalla sijaitsevissa tiloissa. Maisemat ovat todella idylliset ja mahtavaa, että tuollaisia näkymiä löytyy ihan keskustan vierestä.

 Kuten kuvista huomaa, niin tänään liikenteessä oli erittäin iloinen pallopää-Kirmeli!

 Oloani buustasi vielä tieto siitä, että pääsisimme nauttimaan paistopisteen antimista, jotka vetävät täysin vertoja ravintolaruualle! Pakko oli napata kuva annoksestani. Tarjolla oli karitsanpihvi chilikermaperunoilla ja vihanneksilla. Aivan älyttömän hyvää!

Ja koska kahvitteluhetket ja jälkiruuat ovat lähellä monen tytön sydäntä, suuntasimme vielä keskustaan kahvittelemaan ja näkemään yhteistä ystäväämme. Näiden herkkujen äärellä nautimme rauhallisesta päivästä ja toistemme seurasta.

Nyt olemme ystävieni kanssa meillä viettämässä rentoutumisiltaa, johon on kuulunut mm. Idolsia, Heikki Paasosen ihastelua (minä hoidan tämän) ja nyt Sinkkuelämää kakkonen pyörii ruudulla. Suuntaamme huomenna Tampereelle viettämään laatuaikaa vanhojen ystävien voimin ja luulenpa, että tiedossa on kaikin puolin täydellinen viikonloppu. Nyt palailen nojatuoliin löhöämään ja toivotaan, että pääsen blogin pariinkin jossain välissä jo ennen sunnuntaita! Hejdå!

Ei kommentteja: