perjantai 25. helmikuuta 2011

Pizzanaama

Mums, mums, mums. Tältä on viime tunnit kuulostanut tässä osoitteessa! And I like it! Kuvituksena toimii eilisen mozzarellapitsa (kinkulla höystettynä), koska tänään syöty nakkiperunat, ei ollut annoksena yhtä esteettinen. Voisi siis sanoa, että täällä vietellään hyvin terveellistä elämää (huomenna lupaan raahata peppuni SATSille). 

Photobucket

Viime kuukausien aikana olen miettinyt yhtä erittäin tärkeää ja vakavaa asiaa, nimittäin suhtautumistani pizzaan. Sitä tulee syötyä varmaan noin kerta kuukaudessa, ja yleensä pizzeriasta haettuna. Monesti nämä kokemukset ovat jättäneet minut hieman kylmäksi. Viimein eilen, tuon ihanan pyörylän nautittuani tulinkin siihen tulokseet, että pidän pakastepizzoista huomattavasti enemmän kuin "tuore" versioista. Kuinkahan yleistä tämä on?

Photobucket
Ja loppuun vielä naama eli postauksen tuloksena on pizzanaama! :D Jiihyyy, oon hulvaton. Or not! :D Taidan painua pehkuihin tänään jo hyvin aikaisin. Juttujen tason perusteella, minun olisi pitänyt olla siellä jo monta tuntia sitten.

ZIP.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sormus! Onnea!

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitos :) Paitsi, että sormus sattuu olemaan oikean käden nimettömässä mutta kuva on otettu peilin kautta. Lempparisormus tuo on kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, täällä mentiin vanhanaikaiseen! Taisin olla ennenaikainen sitten, pahoittelen!