torstai 17. helmikuuta 2011

Ta-daa!

Isan rellestäessä Kuopiossa, on vanhempi sisar viettänyt Jyväskylässä normaalia arkea. Olen myös yrittänyt kartuttaa energiavarastoja lepäilemällä edes vähäsen. Stressitasoni on tällä hetkellä luultavasti juuri mahdollisimman huonolla tolalla, koska olo on alati väsynyt. Stressihän voi siis olla myös hyvälaatuista, jolloin ihminen yltää parempiin suorituksiin. Yritän kovasti etsiä tuollaista olotilaa! :)

034

Näin tyytyväisen ja rentoutuneen näköinen olen kesäisin! Paitsi, että kuva on otettu yli kolme vuotta sitten ja toivon hymyileväni nykyään hieman kauniimmin rentoutuneenakin :D

Huomaan ajattelevani kevättä ja kesää päivittäin! Odotan niin kovasti lumen sulamista ja kelien lämpenemistä, että tekisi mieli vaipua talviunille ja herätä vaikka vappuna :D Onneksi aurinko on alkanut näyttäytyä useammin ja päivätkin pitenevät hiljalleen.

Kevät aiheesta päästäänkin viime postauksessani mainitsemaan ostokseeni, jota en vielä esitellyt.

selected

Kyseessä on siis uusi kevättakki! En siis ollut miettinyt yhdellä ajatuksellakaan takin ostamista, mutta tämä miellytti silmääni kokeilemisen arvoisesti. Ja se oli menoa sitten!
Takin pinta on persoonallinen ja siinä on jotain uutta omaan kaappiini, jonne se ei kyllä tule jäämään käyttämättä. Pidän myös takin klassisuudesta ja väristä ja siitä, kuinka se käy viimeksi ostamiini ruskeisiin nilkkureihin. Ainut mikä hieman mietitytti, oli hinta. Olen kuitenkin yrittänyt muuttaa ostokäyttäytymistäni suuntaan, jossa ostaisin vähemmän mutta juuri sitä mitä haluan, joten voin olla vain tyytyväinen kehitykseeni. Eikö niin? :D

Loppuun vielä yksi kaikkien aikojen lempikappaleistani. Katsoessani Idolsia aloin miettiä musiikin merkitystä itselleni, ja on sillä vaan suuri paikka ihan normaalissa arjessakin. Huomaan yhdistäväni paljon tunteita ja muistoja kappaleisiin ja tämä Coldplayn kappale säväyttää minua kovasti tunnetasolla.

 Hyvää yötä!

Ei kommentteja: