keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Tampereelta ostettuja

Täälläkin puolella Suomea pitää hirvittävää kiirettä. Eilen jouduin yksinkertaisesti myöntämään itselleni, etten millään ehdi tehdä kaikkea edes pakollista täksi päiväksi. Onneksi tänään helpotti jo hieman, koska nyt on väliseminaari ohi, mutta siinäkin on kääntöpuolensa. Seuraavalla kerralla kun tapaamme kandiryhmämme kanssa, tulee jokaisen esitellä valmis työ. Jaiks.

Tällaisella naamalla olin tänään liikenteessä vaikken toivottavasti noin örmyn näköisenä :D Yläkerran naapurimme ovat viime viikkojen aikana ilmoitelleet päivittäin läsnäolostaan ja taas sieltä kuului melua, mikä sai naaman kurtulle.

mytry

Päälleni puin tänään Ideaparkin Mangosta ostetun neuleen. Ihastuin neuleen väreihin heti sen nähtyäni ja onnekseni se sattui vielä olemaan hyvässä alennuksessa. Alkuperäinen hinta oli 40 euroa, mutta sain kotiuttaa tämän 70% alennuksella. Neuleen materiaalina on käytetty myös villaa (30% jos oikein muistan), joten tämä lämmittää ihanasti näillä kauhupakkasilla.

polly

Tässä todiste vielä siitä, etteivät kasvot olleet pysyvästi näkkärillä. Kuvassa näkyy hyvin vallitseva väsymys, joka tulee esille tyhmän höhlänä ilmeenä :D Kuvien laatu on näköjään kärsinyt huomattavasti kun niitä ollaan alettu siirtämään Flickrin kautta. Jos jollakin on ratkaisu pulmaan niin vinkata saa! Itselläni ei vaan ole nyt jaksamista tai aikaa lähteä selvittämään asiaa.

atitas

Tässä toinen ostokseni Ideaparkista eli uudet söpöt sisäliikuntatossut. Olin jo jonkin aikaa etsinyt joitain kivoja liikuntakenkiä ja nämä on mitä mahtavimmat jalassa. Niin kevyet, että jos joillain kengillä voisi lentää, niin näillä! Ja nämä löytyivät Budget Sportista.

atita

Sivuprofiilikuva kaunokaisista. Ja taas on lisäintoa urheiluun!

bägi
Tämän pussin sisällön tulen paljastamaan myöhemmin. Pakko kuitenkin jo mainita, että en ollut suunnitellut tätä ostosta, mutten vain voinut kävellä ulos Selectedin liikkeestä kulkematta kassan kautta.

Nyt onkin kiiruhdettava jo uusiin seikkailuihin! Vi hörs!

Ei kommentteja: