tiistai 22. helmikuuta 2011

Hesa-Esa

Helsingistä tosiaan terveppä terveSaavuin tänne lauantaina ja aion viipyä sunnuntaihin asti. Automatka oli hieman tuskallinen, koska olin idioottina sit lähtenyt vielä perjantaina tuhlaamaan penkkareista yli jääneet drinkkilipput Onnelaan ja olo oli mikä oli. No perille selvisin kuitenkin, ja päikkäreillä paransin olonikin. Asustelin ekan yöni Veeran luona, ja rakastuin sen kämppään. Tällänen mullekki kiitos sit joskus.

IMG_4844

IMG_4848

IMG_4851

IMG_4890
Tein meille isin  reseptillä maailman parasta lasagnea! Lasagnelevyjä, jauhelihaa, koskenlaskijasulatejuustoo, sipulikeittopussi, tomaattimurska, valkosipulia, litra maitoa ja se on siinä! naminami!!!
Sunnuntaina pyörittiin Lauran ja Veeran kanssa kaupungissa, ja se oli suheellisen tuskallista mun tyhjälle lompakolle. Hyvästä yrityksestä huolimatta sorruin kuitenkin ostamaan uuden paidan... Eli loppuviikko vedellään sit makaroonin voimin. Paidan esittelen joskus. Sunnuntai-maanantai yöks menin Emmin luo. Se lähti aamulla aikasin jo töihin ja herätti mut aamiaiselle jo joskus 8 pintaan. Mä sit jäin sen luokse opiskelemaan, ja sain jopa luettua yhden kirjan psykologiaa(netti ei toiminut, joten ei ollut muutakaan.. harmi...).
IMG_4900

IMG_4898

IMG_4936


IMG_4911

Ahkeran opiskelun jälkeen raahauduin keskustaan tapaamaan Jaanaa. Lounasteltiin ja pyörittiin taas kaupoissa... Hyi.. Jaanan luona yövyinkin sit viime yön, ja tänäänkin menen sinne yökylään. Jaanalla hoidossa oleva pupu niin ihana, että mä haluun myös nyt jänön!
IMG_4963
Nyt olen Verpan luona kyläilemässä vaihteeksi, ja huomenna päädyn luultavimmin tänne yöpymään koska ajattelimme tyttöjen kanssa lähteä käymään yöelämässä huomenissa! tsaukki daukki moi!

Ei kommentteja: