torstai 10. helmikuuta 2011

En tarvii mitään, mutta haluan

Huomenna viimoiset kauan pelätyt kirjoitukset alkavat, ja tämä päivä on mennytkin vältellessä äidinkieleen valmistautumista. Aamun suunniteltu 8 herätys ei ihan onnistunut, ja painelinkin torkkunappia 10min välein kahden tunnin ajan kunnes Veeralta saadun puhelun myötä päätin nousta. Aamiaista nauttiessani ihastelin ihanaa säätä(ainakin se näytti hyvältä), ja räpsin ikkunasta kuvia haikein mielin. Joka kerta kun tajuan, että kesäkuussa on aika luopua ihasta asunnostamme tulee mulle tippa linssiin. Koko ikäni oon viettänyt samassa talossa. Ensimmäiset 10vuotta talon A-rapussa, ja nyt 9vuotta F-rapussa. Kirakin oli aika haikein mielin viikolopun Kuopio reissulla kun asia tuli puheeksi. Mutta vaikka asia vähän surettaakin, niin oon valmis uusiin tuuliin.
 
 Siellä komeileen meidän ihana ala-asteemme, jossa kukin meistä penskoista vietti 6 mahtavaa vuotta. Kuvan kuuseen muodostunut hymynaama sai mut hyvälle tuulelle.

 Viimein kun sain aamiaisen naamani 12 jälkeen lähdin katsastamaan iskän ostaman uuden asunnon, jossa on nyt pieni remppa meneillään. Maalia ja uutta tapettia oli ilmestynyt seinille viime vierailun jälkeen, ja hyvältä näytti. 


 Päällä oli alkuviikosta kirpparilta löydetty hennesin paita, saman putiikin shortsit, ruskea nahkavyö ja biancon maiharit. Selvisin yllättävän hyvin ulkona pelkillä sukkahousuilla, vaikka ensin asuvalinta kaduttikin kun pistin nokkani ulos.
 Iskän kameran käyttötaidot on mitä on, joten kuvat on mitä on. Enkä näköjään itsekkään ollut ihan iskussa. Välillä mun lyhyt pinna kyllä meinaa palaa loppuun kun päästän jonkun muun kuvailemaan, kun liian harvoin kuvat onnistuu, ja vikahan ei tietenkään voi olla kuvassa esiintyvässä neitokaisessa?
Asunnon katsastuksen jälkeen suuntasin kaupunkiin Sonian ja Sofian kanssa. Kierreltiin kirppikset, kaupat ja kahviteltiin. Urheana ostin vain 1€ maksaneen ruskean kynsilakan seppälästä, ja kaksi kirppismekkoa. Yritin h&m:ltä metsästää nettikauppaan tänään ilmestynyttä täydellistä sinistä yksiolkaimista mekkoa, mutta ei löytynyt ei...  Siinäpä Sofia hörppimässä kahvia.

Nämä kaksi ginan mekkoa läks kirpparilta mukaan hinnalla 5,5€ kpl. Ei paha, ei paha. Molemmat kokoa 36, mutta silti valkoinen tuntui istuvan paljon paremmin. Liekkö millonka nuo pääsee käyttöön, kun käyttämättömiä mekkoja roikkuu kaapissa jo ennestäänkin... Miks en osaa säästää rahaa? En tarvii mitään, haluan vaan? Ostolakko? En tiiä... Mut nyt voisin tutustua hieman äidinkielen kursseilta saatuihin monisteisiin, jotta voin todeta että tein ainakin jotain kirjoitusten eteen. Jeppis jepulis!
Bella

ps. tasan viikko penkkareihin!jee

Ei kommentteja: