keskiviikko 23. helmikuuta 2011

UK HERE I COME?

JEEJEEJEJEJEEJEJEJEEEE! Aamulla noustessani syöksyin tapani mukaan koneelle ja sähköpostissa mua odottelikin tieto siitä, että Englanti yliopistohakemusten kanssa on tapahtunut jonkinlaista muutosta. Kirjauduin sitten palveluun ja siellä minua odotti kirje, jossa London Metropolitan University toivotti minut tervetulleeksi business & public relations kurssille alkaen syyskuusta. Ehtona oli kuitenkin, että toimitan koululle todistuksen siitä että yokirjoitusteni keskiarvo on vähintään C ja matikan&englannin arvosanat vähintään M. Eli nyt ainoana ehtona on enää tuo tulevan matematiikan yo:n kunnialla suoritus vähintään M:änä! Tuo oli ykkös vaihtoehtoni, eli fiilis on nyt sanoinkuvaamattoman hieno! Nyt vaan vielä odottelemaan muut vastaukset, kirjoitukset alta pois ja sitten päätöksiä tekemään. Mikään ei ole vielä varmaa, ja täytyy nyt itsekseni hiljaa mietiskellä tulevaa, mutta on kyllä ihana tietää että ainakin tuo on mahdollista. JEE!!! Tänään sitten tyttöjen kanssa asiaa juhlistamaan. 

Eilen kokkailtiin Jaanan luona sinihomejuustolohja ja lohkoperunoita, nam nam nam!!!!! 
4
2
Ja illalla pyörähdettiin Veeran kanssa sen nurkilla olevassa kuppilassa juhlistamassa Veeran uutta super hienoa työpaikan varmistumista! Nautiskeltiin myös yhdessä namnam megakori, jossa oli sipulirenkaita, lohkoperunoita, olut-pekonilihapullia, mozzarellatikkuja, jalapenopoppersseja ja kanapaloja! Sain jopa tänä aamuna rahaakin, joten nyt voin huokaista hieman helpotuksesta.
3
5
1
Nyt on sellainen fiilis, että tästä päivästä tulee hyvä! Nyt ruokaa naamaan ja psykologian kirjat auki pariksi tunniksi niin hyvä tulee!

Ei kommentteja: