lauantai 5. helmikuuta 2011

Sen siitä saa kun nukkuu suu auki!

Mulla on ollu koko päivän niin pöhnä olo, että ihan ärsyttää! Sen siitä saa kun juoksee yöelämässä... Kira ihanana ihmisenä jälleen kerran herätti mut kello 9????? No hyvä että nousin, mutta silti ärsytti. Peiliin katsoessa järkytyin koska näytin pandalta, ja suihkukaan ei tuntunu tehoovan mun krapulaisen näköseen naamaan, vaikka huonosta olosta tai pääkivusta ei ole tietoakaan. On ollu sellanen päivä, että mikään ei tunnu lähtevän. Mut tosiaan, eilen oli tosi hyvä ilta. Nautiskeltiin ruoasta ja juomasta tyttöjen kanssa Jennan luona ja suunnattiin sit 8 tienoilla Passioniin, jossa oli Sonian ja Jennan ystävän syntymäpäivän kunniaksi yksityistilaisuus ja hänelle seurueineen oli varattu koko baari 10 asti. Minä ja Tuuli lähdettiin mukaan avecceina. Synttärit oli mun mielestä tosi kiva tilaisuus, ja oli kiva nähdä paljon hyvin pukeutuneita ja kauniita ihmisiä joita en ollut koskaan ennen nähnyt. Harmitti jälkeenpäin sikana, että en ottanut kameraa mukaan, mutta en luota itseeni niin paljon. Kympiltä vaihdettiin sitten tyttöjen kanssa Onnelaan, josta löytyi yllättävästi taas tuttua tutun perään. Kotiin raahauduin jo kahdelta, mutta istuin koneella jutellen jenkki-kavereille varmaan 5 asti... No siitä kärsitään sitten nyt... Mutta tässäpä vähän kuvamateriaalia alku illasta.

 Päällä oli pari viikkoo sitten kirppikseltä löydetty mekko johon rakastuin ensisilmäyksellä. Hintaa ihanuudella oli ensin huimat 18€, enkä raaskinut sitä ostaa silloin. Parin päivän jälkeen hinta oli minun ilokseni kuitenkin tiputettu 8€, ja silloin se lähti mukaani!


"Hemmottelin" itseäni taas köyhännaisenmanikyyrillä, johon aion tyytyä tulevaisuudessakin, ellei lottovoittoa tule tänään!


 Nami nami Baileysminttu-pirtelöitä valmistettiin magic bulletin voimalla!

 Illan menuna toimi kanafeta salaatti


Nyt aion ottaa pikku päikkärit ja sit Kalpa-Pelicans peliin!

Ei kommentteja: