maanantai 28. helmikuuta 2011

Mondays suck ass

Arki saapui taas tänään ikävästi takaisin elämääni herätyskellon soidessa klo 8. Kirjoituksiin on aikaa 2 viikkoa, ja asiat eivät omalta osaltani ole kovin hyvällä mallilla. Tekstitaidon alustavat pisteet tulivat mulle melkoisena pettymyksenä, koska oon kirjoittanu yleensä tasaisesti 4 pisteen vastauksia. Toivon kuitekin vähintään yhden pisteen nousua(kiroan ne kertoimet). Tänään sain hoidettua kuviksen kurssini(viimeinen jäljellä oleva kurssi) sille mallille, että yksi työ on vielä tehtävä ja sitten kaikki valmista. Myös psykologiaa onnistuin lukemaan tänään kirjan verran. Yritän päivittäin muistaa syytä, miksi halusin ottaa psykologian ylimääräisenä reaalina muiden lisäksi, sillä tällä hetkellä koko homma tuntuu niin turhauttavalta ja ahdistavalta. Matikka on toisena huolen aiheena, sillä ellei M:mää tule, voin sanoa London Met:ille hyvästit. Toivon, että voisin hypätä muutaman viikon etiäpäin ja vaan lomailla, sillä tällä hetkelle kaikki stressaa. Kirjoitukset, rahattomuus, työttömyys, kesäsuunnitelmat ja mahdollinen Englantiin kouluun lähtö. En haluais miettiä yhtään mitään. Kaiken lisäsi en voittanut taaskaan lauantaina lotossa? Mitä ihmettä... Ei ole nyt mennyt nallekarkit ihan tasan. Onneksi pääsin tänään hetkeksi pakoon tätä tuskailua kun kävin Sonian kanssa kahvilla ja pyörimässä kaupungissa. Ulkona oli niin ihana sää, että se kyllä hieman piristi. Tyhmä minä kuitenkin oli aamulla päättäny laittaa toppatakin päälle, joten vedin melko hiessä ympäriinsä.

Tänään testasin ensimmäistä kertaa ihanat Helsingistä ostetut uudet ylipolvensaappaani. Kengät lähti mukaan Fafala Shoes nimisestä kaupasta, joka sijaitsee Kampin sähkötalossa, ja jossa ystäväni Emmi työskentelee. Saappaiden ovh oli muistaakseni 35€, mutta nyt ne olivat 26€, ja kaiken lisäksi liikkeessä oli ota kaksi, maksa yksi tarjous meneillään. Nappasin sitten mukaani toisetkin samantyyppiset saappaat vaaleina.
Nyt suuntaan kirpparitavaroiden hinnoitteluun, jotta rahaa tulisi edes jostain. Huomenna ohjelmassa kämpän siivous, sillä remontti on viimein aivan valmis, ja jotain huonekalujakin sinne on jo saatu. Huomenna voisin vaikka kertoilla hieman lauantaina juhlituista Katan tupareista! Ja kuten Kirppu kertoi, me suunnataan 2.4 ENGLANTIIN JIRKAN LUO, JIPPII! On ainakin nyt jotain mitä ootella! 

Ei kommentteja: