maanantai 14. helmikuuta 2011

Ja perjantain jälkeen tulee lauantai

Lauantai valkeni aurinkoisena ja suunnitelmissa oli suunnata TAAS ostoksille, koska eihän pelkkä Ideapark riittänyt meille :) Kiertelimme kaikki meitä kiinnostavat puljut, joita oli yllättäen paljon. Käväisimme myös lounaalla Napolissa, kivassa pizza-pastalassa. Vaikka olimme kaupungissa jo heti aamuisella, meinasi aika silti loppua kesken.

029

<3 Tuo tytteli on yksi maailman ihanimmista tyypeistä!
035

Tämä kuva kertoo kaiken, mitä tunsin viikonloppuna hiuksiani kohtaan. Ärsyttävät! Olen käynyt kampaajalle viimeksi elokuussa ja viime päivinä on mitta tullut totaalisen täyteen hiuksiani ajatellen. Pakko siis päästää mitä pikimmiten istumaan kampaajan tuoliin!

043

Illalla oli siis tiedossa ystäväni ja myös kolmen muun yhteissynttärit. Tällaiset tamineet vedin päälleni illaksi ja vaikka asu meinasikin tuottaa harmaita hiuksia viihdyin siinä loppujen lopuksi hyvin.

060

Illan isännät ja emännät olivat nähneet kovasti vaivaa juhlapaikan koristelussa ja askarrelleet sinne useita ilmeen piristäjiä! Harvoin näkee näin suurta panostusta juhlia varten ja pitää vielä mainita, että myös tarjoilut olivat kerta kaikkiaan kuolaa poskelle aiheuttavat :D

058

Tässä ote illan tunnusbiisistä, joka soi vieläkin päässä!

180466_10150140266154402_633139401_8108696_3338237_n[1]
Ihania ystäviäni! Olen onnekas, että saan kuulua mahtavaan kaveriporukkaan <3 Vaikka lukion jälkeen ripottauduimme moneen eri kaupunkiin, on porukkamme minun mielestäni vain tiivistynyt. Nyt kun emme pysty näkemään päivittäin, osaamme arvostaa paremmin yhteistä aikaa.

Haluankin toivottaa kaikille kivaa ja lämpöistä ystävänpäivää! Muistakaa arvostaa läheisimpiänne ja rakkaitanne ja kertoa heille siitä, kuinka tärkeitä he ovat, muutenkin kuin vain 14.2.

Tästä tuli sen verran pitkä teksti kuvineen, joten esittelen Tampereen ostokseni myöhemmin. Nyt takaisin koulutehtävien pariin, ennen kuin tapaan Tukholmasta tulleen ystäväni ja myös muita kavereita Arnoldsin donitsien merkeissä! Kelepaa<3

Ei kommentteja: