keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Oh my dear sunshine

Photobucket
Photobucket
Mä heräsin tänään ihanaan auringon paisteeseen ja heti oli kiva nousta ylös. Olin eilen lyllertänyt toiselle kämpälle viettämään viimeisiä rauhan hetkiä siellä itsekseni, koska asunto menee kesään asti vuokralle perjantaista lähtien. Keittelin kahvit ja lueskelin lehden, jonka jälkeen istuin melkein tunnin parvekkeella auringonpaisteessa. Aurinko lämmitti ihan kuin ois ollu kesä. Hyvä keli saikin mut innostumaan kouluun kävelystä. Söin koululla, en muuta. Kuviksen työ jäi siis huomiselle? Kävin hoitelemassa ruokaostokset huomiselle asti, koska meidän jääkaappi alko näyttää aika tyhjää. Äiti on vetäny puuroa kolme päivää, ja on kuulema ihan tyytyväinen... minä en... Vaikka oonkin nyt kevyemmällä, niin ei ruokavalion silti tarviis olla turhan yksitoikkoista. Kolmatta päivää elelen n.1000kcal. Ensi viikko vietetään Englannissa, joten siellä tuskin tarkkailen hirveästi syömistäni, saatika kaloreita ja siitä syystä siis nyt tiukempi viikko. Reissun jälkeen ajattelin pitäytyä 1500kcal kesään asti, mutta "nothing is set in stone". Mun kesäkunto intoilu lähti siis käyntiin +2kg kiitos kirjoituksista tulleen stressin. 
 Mutta kauppareissun jälkeen suunnattiin Mian kanssa Karon luokse vierailulle.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nautittiin upeesta säästä terassilla juoruillen. TÄYDELLISTÄ! Kylmä lonkero vaan puuttui kädestä, mutta päästiin kuitenkin nauttimaan hedelmärahkasta! Hellittiin myös tyttöjen kanssa Karon suloisia koiria Ninoa ja Mörriä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Mä vetelin menemään ihan kesäfiiliksellä ilman takkia. Perus legginssien, saappaiden ja topin lisänä oli eilen kirpparilta löydetty ihana pitsitakki, ja "takkina" toimi kirppis neule.
Ihanan sään inspiroimana kävin myös reippaalla tunnin lenkillä! Nyt unille, ja aamulla aikasin ylös ja tekemään KUVIKSENTYÖ! Toivoen myös matikan alustavat pisteet ois myös tullu. Ja mun on pakko muistaa huomenna hankkia VR-opiskelijakortti! MUISTA!

Ei kommentteja: