sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Hempeetä hamostelua

En oikeasti tajua, miten aika on tänä vuonna mennyt niin julmetun nopeasti. Varsinkin joulun jälkeinen aika on ollut haipakkaa isolla H:lla!

Tänäänkään tiedossa ei ollut mitään kandin tekoa ja jumppaa kummosempaa, mutta silti ensinnä mainittua en ehtinyt kuin ihmettelemään. Ja tässä sitä taas ollaan. Valmiina unille ja aloittamaan taas uuden extra kiireisen viikon.

Photobucket

Tulen blogin puolellakin koko ajan vähintään päivän jäljessä esimerkiksi päivän asujen kanssa mutta toisaalta ei kai sillä hirveästi ole väliä. Yllä näkyvässä asussa viipotin lauantaina töissä ja loppujen lopuksi päädyin viettämään illan kiltisti kotona. Asustakin voi päätellä kevään olevan tulossa kun vaaleammat ja hempeät värit sekä hameet alkavat näkyä useammin pukeutumisessa!

Photobucket
Asusteena oli joulun alla alesta ostettu pyöröhuivi, jota en sen ihanuudesta huolimatta ole saanut yhdisteltyä aikaisemmin yhteenkään asuun. Nyt se tuntu istuvan kaulaan kuin nakutettu, vai mitä mieltä olette? Ripaus bling blingiikin eksy asuun ja kokonaisuutta ruuditin vielä punaisilla kynsillä. Olenkin huomannut, että kivoimmat asut koostuvat useasti useista pienistä yksityiskohdista.

Nyt vielä telkkuu ja sit zzzz... Paljon energiaa kaikille kevään rutistuksiin ja Isalle onnea huomisiin kirjoituksiin! <3

Ei kommentteja: