tiistai 1. maaliskuuta 2011

Yellow

Tänään luvassa eilistä päivän asua ja mikä harvinaista, kuvat eivät tällä kertaa ole peilin kautta otettua. Sain siis maariteltua herrashenkilön kameran taakse :)

Mutta aloitetaanpa silti kauniilla kuvilla, eli maisemilla! Eilen töihin käppäillessä oli pakko ottaa muutamat kuvat mahtavan aurinkoisesta kelistä. Ensimmäinen kerta kun tuli sellainen olo, että kyllä se kevät on sieltä todellakin tulossa!

Photobucket


Photobucket
Kävin suoraan sängystä, vain takki yövaatteiden päälle heitettynä, ulkona lisäämässä rahaa parkkimittariin ja ai että se oli hyvä aloitus aamulle! Enkä edes ole sarkastinen. Aktiviteettina homma oli ikävä mutta pitkästä aikaa huomattavasti leudompi sää, lintujen viserrys ja auringonpaiste saivat olon lähes euforiseksi. Ehkä tällä oli vaikutusta myös asuvalintaani.

Photobucket
Asun piristyksenä toimii kirpparilta ostettu kauluspaita, jonka solmin edestä lyhyemmän malliseksi. Tunsin oloni kotoisaksi asussa ja ihanaa, että pitkästä aikaa pärjäsi sukkiksillakin ilman palelemista! Miellyttääkö asu kenenkään muun silmää?

Photobucket
Nyt aivot eivät enää pysty tuottamaan mitään järkevää, joten on parasta vain painaa pää tyynyyn. Tehokkaita unia niin huomenna jaksaa taas! :)

Ei kommentteja: