perjantai 25. maaliskuuta 2011

Rinnerieha

Parin päivän hiljaisuus minun osalta, mutta onneksi Isa on jaksanut tänne kirjoitella. Tämä viikko on noudattanut viime kuukausien kaavaa eli hirveästi tekemistä riittää edelleen! Keskiviikkona oli kuitenkin jotain spesiaalia ohjelmaa eli ainejärjestöni järjestämä Rinnerieha!

Photobucket
Tässä pullapää odottelee innostuneena tapahtumapaikalle lähtöä yliopistolla. Vaikka haalarit eivät aiheuta minussa mitään riemunkiljahduksia, sopivat ne tuollaiseen ulkoilmatapahtumaan hyvin. Asuna siis hyvin rentoa ja lämmintä vaatetusta.

Photobucket
Tapahtuma järjestetään Riihivuoren laskettelukeskuksessa, joka sijaitsee n. 20 kilometriä Jyväskylästä. Väkeä oli alusta asti mukavasti ja lippuja tapahtumaan oli myyty muistaakseni yli 600 kipaletta.

Photobucket
Opiskelijoilla on tapana nauttia tapahtumissa nestemäisiä juomia, joten tyhjille pulloille ja tölkeille oli järjestetty asianmukainen dumppauspaikka. Hienosti ovat korkeakouluopiskelijat osanneet viskoa tyhjentämänsä putelit!

Photobucket
Kyllähän kunnon Rinneriehaan perinteikkäitä kilpailuja kuuluu ja osallistuin itse ensimmäistä kertaa mintturyömintään. Kisassa juostiin ja laskettiin mäkeä ja kuten ylä- ja alakuva kertovat karua kieltään, oli joukkueemme hyvissä asemissa ensimmäisenä!

Photobucket
Photobucket
Kisan viimeisessä osuudessa etsittiin lumikasaan piilotettuja pulloja ja loppujen lopuksi meno äityi sellaiseksi, että yhdeltä pojalta oli käsi sijoiltaan :/ Hieman agressiivista...


Photobucket
Paikalta löytyi myös rauhallisempaa tekemistä paljussa lillumisesta makkaranpaistoon ja tässä ystäväni istuu häkkyrässä, jossa oli oikein hieno rattikin. Hurjastelua paikallaan! :D

Photobucket
Iloisia ystäviäni, joita ilman tuollaiset tapahtumat olisivat aivan turhia. Minulla olikin kyseisenä päivänä erittäin positiivinen ongelma, kun ystäviä oli monissa eri porukoissa ja kuitenkin kaikkien kanssa olisi aikaa halunnut viettää. Yritinkin sitten sompailla sujuvsati kaikkien seurassa :)

Photobucket
Tapahtuma kesti puolesta päivästä baarin valomerkkiin. Kävimme rinteen ja baarin välissä hieman raikastautumassa ystäväni luona ja sieltä matka jatkui baariin. Esiintymässä oli Paleface, joka oli myös iloinen yllätys! Hytkyttyä tuli koko keikan ajan vaikka näkyvyys lavalle olikin nolla.

Todella kiva rieha siis ja seuraavana päivänä väsymyksestäkään ei ollut tietoa. Onnistuneesti juhlittu! Huomenna matkaan Kuopioon yhden yön visiitille moikkaamaan perhettä. Kyllä kelepoo!

Nautinnollista viikendiä jokaiselle! :)

Ei kommentteja: