lauantai 5. maaliskuuta 2011

Stress is nothing more than a socially acceptable form of mental illness......

Mulla on ollu viime aikoina aivan tajuton stressi, joka tavallaan on täysin turha, mutta en osaa muutakaan. Eilen kaikki asiat tuntu sit vaan kasaantuvan, ja päivä oli jotenki hirvee. En jaksais, enkä haluais miettiä nyt yhtään mitään. Kolme viikkoa ja kirjotukset on ohi, ja mietin jo että oih sitten voi vaan olla, mutta siitähän se miettiminen ja stressaaminen vasta alkaa. En jaksa vielä miettiä tulevaa, koska se on pelottavaa ja mulla on tosi ristiriitaset tunteet asian kanssa. Odotan hirveesti kaikkee uutta ja ihanaa, ja haluan haasteita ja kokemuksia, mutta toisaalta kaikki pelottaa niin paljon että välillä tekee mieli vaan jättää suunnitelmat sikseen ja jäädä vaikka tänne vaan istumaan loppuelämäkseni. ARGH!! On voimaton olo jotenkin. No mutta joka tapauksessa, tästä syystä maailmani pelastaja Sonia päätti piristää mua eilen, ja sain stressittömän ja hauskan illan. 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Kokkailtiin Sofian luona thaikkupöperöö. Riisiä ja kasviskastike. Soijasuikaleita oli tarkoitus käyttää, mutta Sonia tapansa mukaan unohti ne kotiin, joka ei tosin haitannut loppupeleissä. Kastikkeeseen tuli: porkkanaa, paprikaa, sipulia, chiliä, wokkivihanneksia, limeä, inkivääriä, ananasta, soijaa ja kookosmaitoa. Kaikki vaan pannulle ja menoks! Oli nimittäin ihan super hyvää, että kannattaa testata. Sofian lähtiessä töihin suunnattiin mekin sitten Passioniin, jonne yleensä en perjantaisin eksy, mutta Redraman esiintyessä Onnelassa liput oli 5e, eikä kiinnostanut maksaa. Tanssittiin ja pidettiin hauskaa Sonian, ja muidenkin tuttavien kanssa, ja ilta tuli tosiaankin tarpeeseen. 
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Soniaa tuli jopa Savon Sanomilta joku kuvailemaan neidin upean paljettitakin ja tanssiliikkeiden vuoksi, että pitääpä seurailla nyt millonka se sinne lehteen tulee! Nyt vaatteiden valkkaukseen iltaa varten. Tänään vuorossa Karon 20v juhlat!

Ei kommentteja: