perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pieniä kosmetiikkaostoksia

Tervepä terve!

Istun kirjastolla ja poden takkuista hetkeä kandin osalta. Lääkkeeksi ajattelin pientä netissä surfailua ja blogin päivittämistä. Katsotaan toimiiko! :)

Photobucket
Tämänmoinen oli asuni eilen. Ei mitään ihmeellisyksiä kun ei päiväkään tarjonnut kuin kirjastoa ja luennon.

Photobucket
Olin mennyt edellisenä iltana märillä hiuksilla nukkumaan, joten ainoa ratkaisu seuraavana aamuna oli laittaa hiukset kiinni. Jonkinlaisen letin sain taiteiltua itselleni. Olen ollut koko ikäni huono laittamaan hiuksia, mutta parin viime vuoden aikana olen yrittänyyt kehittää itseäni sillä saralla.

Photobucket
Eiliseen kuului myös urheilua ja spinningin jälkeen suuntasin naama aivan pinkkinä Sokokselle ostamaan muutaman tarpeellisen tuotteen. Porukkaa oli tavanomaista enemmän liikkeellä, mikä johtui varmasti Kutsu Kauneuteen-päivästä.

Photobucket
Ja tällaisia tuotteita lähti kaupasta matkaani. Ihoni on herkkä ja varsinkin talviaikaan toso kovilla. Sijoitinkin viime vuoden puolella hieman enemmän kunnon kasvorasvoihin, mutta tuloksena oli silti kuiva iho. Ystäväni suosittelivat tuota Nivean rasvaa ja sanoivat siinä olevan erinomainen hinta-laatusuhde. Lets see! Myös Klippotekin kuivashampoosta olen kuullut pelkkää hyvää, joten sekin päätyi kokeiluun.

Aivot eivät tunnu vieläkään olevan yhteistyökykyiset kandin kirjoittamiseen, joten lähden opiskelijaravintolaan lounaalle. Ruoka auttaa varmasti! Illaksi suuntaankin sitten töihin ja illaksi houkuttelisi vuokrata joku hyvä leffa ja hakea pussillinen namuja. Osaako joku suositella jotain hyvää uutta leffaa?

P.P.P! (Pyryttävää perjantaita pallerot!)

Ei kommentteja: