tiistai 29. maaliskuuta 2011

Some cause happiness wherever they go; others whenever they go

Tässäpä vähä eiliseltä. Maanantaisin mulla on aina "nyt alkaa uusi elämä"-fiilis, ja eilen tunne oli erityisen vahva. Mietin kyllä jo koko kirjoitusten ajan, että kuhan näistä pääsee eroon niin sit pitää alkaa laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen ja muutenkin pienen elämäntaparemontin alottaminen ei ois pahitteeksi. Joten eilen mä sitten päätin startata jotain tähän suuntaan. Tarkkoja sääntöjä en itelleni halua tehdä, mutta pieniä ohjeita kyllä. Tarkotuksena olis:
-lisätä liikuntaa
-parantaa ruokailutottumuksia
-vähentää alkoholin käyttöä
-ulkoilla enemmän
-ruveta kunnolla pohtimaan ja suunnittelemaan syksyä
-olla paremmalla tuulella
-pitää enemmän yhteyttä tärkeisiin ihmisiin 
-auttaa enemmän kotona
-käyttää viisaammin rahaa 
-korjata unirytmi 

...ja muutakin voi keksiä tässä matkan varrella.

Eilen toteutinkin uutta elämääni terveellisen ruoan ja liikunnan voimin. Aamiaisesta en ole koskaan pahemmin nauttinut, mutta yritän opetella ja pyöräytinkin sitten aamusta itelleni banaani-vadelma-vanilja juoman. Sillä vetelinkin yllättävän pitkälle.
Photobucket
Photobucket

Päivällä kävin viemässä kirpparille tavaraa havitellessani hieman matkakassan kasvatusta Englannin reissua varten. Sonian kanssa tuli myös pyörittyä kaupungissa, ja kahvillakin tuli taas vaihteeksi käytyä. Päätettiin kuitenkin olla fiksuja ja mentiin Coffee Housen sijasta Houkutukseen, jossa on selvästi halvempaa. En aina ihan tajua miten kahvista voi pyytää 2,5€ hintaa??
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kotiin päästyä tein itselleni pienen salaatin ja wokkia, ja ruokalevon jälkeen tein tunnin lihaskuntoa ja kävin lenkillä. Illalla söin vielä hedelmiä ja näkkäriä, ja laskeskelin päivän kalorisaanniksi 1100kcal. Syömisen osalta illat on mun vihollisia, ja voin kertoa, että napostelun välttäminen on tuskallista, ja itseasiassa olin aika nälkäinenkin, mutta syöpöttely viikonlopun jälkeen oli ihan hyvä pitää kevyt päivä. 

Nyt nautiskelen aamukahviani rauhassa kotosalla ja pian suuntaan koululle tekemään viimein sen kauan vältelleeni kuviksentyön, jotta saan vetää lippalakin päähäni keväällä. Täytyy samalla myös tarkastaa josko matikan alustavat pisteet olisi tulleet. Heips!

Ei kommentteja: