keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ilta Kirppulassa

Aivot lyö tyhjää, mikä on toisaalta pelkästään positiivista välillä. Ehkä näin blogiin kirjoittamisen osalta tyhjä pääkoppa ei ole mitä ihanteellisin tilanne mutta minkäs tälle nyt voi :)

Kävin äsken pienellä lenkillä Keski-Suomea hellivien puhurituulien armoilla. Selvisin odotettua paremmin ja jaksoinpa tehdä vielä pienen kotijumpankin ulkoilun päälle. Nyt on selkeästi virkeämpi olo, fyysisesti :D 

Photobucket

Tässä ainekset illan urheilusuorituksen jälkeiseen välipalaan: maustamatonta jugurttia, päärynä ja auringonkukansiemeniä.

Photobucket

Annos miellyttää esteettisesti hyvinkin paljon mutta täytyy myöntää, että maku oli pettymys. Valju on oikea sana kuvaamaan välipalani makua. En siis aikaisemmin ollut syönyt tällaista yhdistelmää ja vaikka kaikista aineksista pidänkin, eivät ne vaan sopineet yhteen. Päärynä on näköjään liian vetinen hedelmä sekoitettavaksi maustattoman jugurtin kanssa. Mutta tekevä oppii!

Photobucket
Olen mielessäni fiilistellyt jo kovasti noin kolmen viikon päässä häämöttävää reissua Enkkuihin ja pientä ostoslistaa olen yrittänyt hahmotella päässäni. Inspiroivia kuviakin olen päätynyt selailemaan jo useammin kuin kerran koneella ollessa. En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt oikein ajan kanssa pyörimässä kaupungilla, joten pieni suunnitelmallisuus on varmasti tarpeen, ettei vaan shoppailu pääsee riistäytymään käsistä :D

Mikä on teidän kevään ehdoton hankinta?

Melli

Ei kommentteja: