torstai 17. maaliskuuta 2011

Unohtuiko jotain?

Tältä näyttää todistetusti hajamielinen opiskelija!

Photobucket
Kävin äsken syömässä koululla ja pian sen jälkeen sain puhelun oudosta numerosta. Mietin jo hetken, että vastaanko kun eiköhän se kumminkin ole puhelinmyyjä. Onneksi kuitenkin vastasin, koska puhelimen toisessa päässä oli tyttö, joka ilmoitti hänellä olevan pankki- ja opiskelukorttini. Olin unohtanut ne opiskelijaruokalan pöydälle. Ei voi sanoa muuta kuin, että vahvaa suorittamista!

Photobucket
Olisi se ollut esimerkiksi kassalla maksaessa kiva yllätys, kun kortit eivät olisi ollutkaan omilla paikoillaan! Onneksi maailmassa on vielä rehellisiä ihmisiä :)

Photobucket
Lempikenkäni (yhdet niistä monista) veivät minua tänään paikasta toiseen. Ihme, etten ole vielä eksynyt jonnekin kun olen ollut aika jäässä viime aikoina. Stressitaso on jo muutaman viikon ajan ollut sen verran korkea, että olen huomannut sen vaikuttavan joidenkin asioiden suorittamiseen.

Photobucket
Tämän tapahtuman jälkeen tulin piipahtamaan kotona ajatuksena ottaa vaikka vartin päikkärit. Riskinä on kuitenkin se, kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä, että hiljaisuus kotona ei ole taattu. Talo, jossa asumme, on helmikuusta asti ollut putkiremontissa ja toukokuun alussa asuntomme joutuu sen kouriin. Onneksi nyt ei kuulu remontin ääniä. Hiljaisuus <3

Photobucket
Ennen päikkäreitä tulin kuitenkin jakamaan tämän hajamielisyyteni teidän kanssa ja siinä ohessa nautin myös pienen jälkkärin. Suklaamuroja kuiviltaan! Mums, mums!

Nyt hetki lepoa ja sitten palaan takaisin kirjastoon rasittamaan aivojani entisestään!

Ei kommentteja: