tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pipopään sunnuntai

Haudi hou!

Mun tämän hetkisissä päivissä ei tunnu olevan oikein mitään kertomista tai kuvaamista kun kiirehdin vain kouluun ja/tai töihin. Ainakin aika menee nopeasti jos ei muuta :)

Veronsakin tämä kaikki vaatii ja tänään töistä tullessa nukahdin melkein heti sohvalle, josta sitten äsken havahduin. Ajattelin kuitenkin olla vielä hetken tuottelias ja tullä piipahtamaan täällä blogin puolella.

Photobucket
Näin keväisissä maisemissa kävin sunnuntaina tekemässä pienen kävelylenkin.

Photobucket


Photobucket
Ihana sää oli houkutellut paljon muitakin ulkoilemaan ja Jyväsjärven jäällä näkyi lukuisia hiihtäjiä kuin luistelijoitakin.
Photobucket
Näin yli-innokkaita pipopäisiä käppäilijöitäkin oli ulos eksynyt! En saanut seuraa houkuteltua lenkille ja siksi jouduin tyytymään näin tyylikkääseen itse otettuun kuvaan.

Photobucket


Photobucket

Ulkoilun jälkeen ohjelmistossa oli ja pumppitreeni, josta olen saanut kärsiä pökkelöiden reisien muoodossa vielä tänäänkin! Pitäisi yrittää käydä säännöllisemmin kyseisellä tunnilla, jolloin kivutkin jäisivät huomattavan pienemmiksi.

Photobucket
Sunnuntai noudatti myöskin tämän hetkistä täyttä aikataulua ja pumpin jälkeen menin ystäväni kanssa pitkästä aikaa leffaan. Kävimme katsomassa viime viikonloppuna ensi-iltaan tullee Black Swan-elokuvan, jota suosittelen ehdottomasti kaikille vähänkään kiinnostuneille. Elokuva ei ollut järin positiivinen mutta ytimiin silti hyvällä tavalla menevä!

Nyt käperryn lämpimän peiton alle nukkumaan ja kerryttämään energiaa huomista, pitkää opiskelujen täyteistä päivää varten.

Gute Nacht!

Ei kommentteja: