maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappua vieläkin

Vapusta on jo palauduttu mutta palataan vielä kuitenkin lauantaihin ja vapputunnelmiin!

001
Vietin aamupäivän hyvin rauhallisissa tunnelmissa ensiksi kotona ja pitihän sitä käydä pyörähtämässä kaupungilla tietyssä virvokeliikkeessä...

003
Kuten viimeisimmässä postauksessani kerroin oli ohjelmassa opiskelijajärjestöni järjestämä vappuspeksi. Teemana oli musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet ja itse päätin pukeutua Keshan innoittamana. Pieni muodonmuutoshan tuossa tapahtui kun vertaa ensimmäiseen kuvaan :)

006
Meikkaan yleensä hyvin hillitysti ja esimerkiksi Isa on kommentoinut joskus, ettei yleensä edes huomaa, että onko minulla meikkiä. Noh arjessa tykkäänkin sellaisesta neutraalista ja luonnollisesta lookista ja todella harvoin meikkaan edes juhliin todella vahvasti.

012
Kävin moikkaamassa ihania ystäviäni ennen vappuspeksiä <3

023
Ja tässä sitä jo ollaan määränpäässä X, joka taisi tänä vuonna olla Moksi niminen paikka. Vietimme illan ruuan, juomien ja mikä tärkeintä kivojen opiskelukavereiden seurassa. Vappuspeksi oli onnistunut ja luulen, että tuolta jää ainakin muutama juttu elämään :D

024
Yhdessä vaiheessa iltaa keskustelimme ketuista ja tekniikan ihmelapsethan löytää heti älypuhelimillaan kuvia netistä. Tässä minua siis verrataan kettuun :D Ottaako tuo sitten kohteliaisuutena, ehkä ei?

Loppuillan kuvat alkavat olla jo sen verran sumeita, joten ne jätän julkaisematta :D Eilinen menikin sitten hieman tylsemmissä merkeissä, muuttamisessa. Putkiremontin takia väliaikainen asunto kutsuu muutamaksi kuukaudeksi ja olihan sitä vaan yllättävän paljon muuttamista vain sellaisissa välttämättömissä kamoissa.

Nyt siirryn yhtä kiinnostaviin toimiin eli koulujutun naputtelemiseen. Väliaikaisessa asunnossa ei ole tällä hetkellä nettiä joten saa katsoa kuinka usein pääsen kirjoittelemaan. Parhaani yritän kuitenkin, etten ihan täysin katoaisi :)

Ei kommentteja: