sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kahvia ja epäonnistuneita kuvia

Taas olen selvittänyt tieni nettipäätteen äärelle! Tällä kertaa siihen vaadittiin kahden tunnin junamatka eilen töiden jälkeen. Huhhuh, mitä se ihminen tekeekin päästäkseen nettiin! Pikkasen kyllä nyt juksasin. Matkasin kyllä eilen illalla vielä Kuopioon, mutta syynä tähän ei suinkaan ollut internetyhteys, vaan äitienpäivä! Pitihän sitä omaa mammaa päästä halimaan <3 Onnea siis kaikki äidit!

Mutta palailaanpa viime viikon kuviin, jotka ei kyllä valitettavasti ole järin laadukkaita kiireellisyyden vuoksi.  

003
Väliaikainen kämppä sijaitsee aivan Coffarin vieressä ja useiden väsyneiden aamujen pelastajan toimi iso latte vain 0,90 eurolla. Ainakin Jyväskylässä on sellainen tarjous, että kaikki kahvit mukaan otettuna ennen klo 11 kustantaa naurettavan vähän eli tuon 90 senttiä!

009
Kerrankin pyysin apua päivän asun kuvaamisessa ja tässä on tulos! :D Oli aamulla taas kiire ja en tarkistanut otettuja kuvia ja katsokaa nyt esimerkiksi tämän kuvan rajausta. Ei voi kuin nauraa. Ilmekin on hölmö, mutta pakko oli laittaa tämä valokuvauksen mestariteos näytille! Ja jalkaan pääsi heti nuo uudet nahkaiset ihanuudet. Mietin jo noiden ostamista myös mustana, niin hyvät ne ovat jalassa.

011
Taidan siis edelleen tyytyä näihin peilin kautta tai itselaukaisimella otettuhin räpellyksiin!

012
Istuin junaa odottaessa Hesen terassilla ja kai se täytyy myöntää, että euron juustopurilainen tuli syötyä (tai oikeastaan kaksi :D). Viikko meni terveellisellä ruokavaliolla ja urheiltuakin tuli kovasti, joten työpäivän jälkeen nälän yllättäessä Hesburger oli vähän liian lähettyvillä. Yllättävää kyllä olen iloinen, että huomenna on maanantai ja arki koittaa.

018
Piipahdimme tänään heti aamusta mummin ja papan luona kahvilla. Ihana ilma jo tuolloin, vaikka tuuli olikin hieman vilpoisa.

019
Pöydän antimet olivat tällä kertaa onneksi hyvin maltilliset, koska isovanhempani olivat suuntaamassa eläkeläismatkalle Viroon. Tarjolla oli kuitenkin kaneliässiä, jotka ovat yksinkertaisuudessaan niin hyviä kahvin kanssa, tai ilman :)

Palailen vielä tänään Jyväskylään ja ehkä koneenkin äärelle pääsen jo huomenna. Tulen siis höpisemään tänne taas pian!

Ei kommentteja: