keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Marjapuuro paidalla

Hyvvee päevee!

Tänne ei kuulua arkea kummempaa, mutta sitähän se elämä suurimmaksi osaksi on. Päivät ovat menneet suurimmaksi osaksi kevään viimeisiä kouluhommia vääntäessä, töissä ja urheilun parissa niin itse aktiivisena tekijänä kuin penkkiurheilijanakin.

003
Aiheuttiko vappu silmilleni kieroutumisen?

004
Ehkei kuitenkaan! Nämä kuvat ovat eiliseltä, jolloin viipotin töissä. Kuvasta on myös huomattavissa väliaikaisen asunnon hieno sisustus. Televisio, digiboksi ja läppäri jöllöttävät kaikki vaan lattialla mutta eipä tuo ole ongelma :)

005
Ihan mielettömän vaikea mielestäni pukeutua tällä hetkellä ulos kun jalkaan haluaisi laittaa vaan ballerinoja ja muita kesäisiä kenkiä. Ilmat ovat vaan viilentyneet selkeästi viime viikoista ja vähän vilponenhan tuolla meinaa olla esimerkiksi ilman sukkia. Yritinkin katsella eilen joitain kivoja jalkineita juuri tällaisiin kylmiin kevätkeleihin mutta ajatukset on jo niin tulevassa kesässä, etten suostu enää hyväksymään yhtiäkään raskaampia kenkiä. Luultavasti vilustun vielä tämän vuoksi, mutta itteepä on sitten syyttäminen!

006
Lisää kuvaa minimalistisesti sisustetusta kämpästä :D Tarkoituksena tässä kuitenkin esitellä päivän asua kokovartalokuvan avulla. Tuo marjapuuron värinen paituli on ostettu muutama viikko sitten JC:stä kun kaikista aletuotteista lähti vielä puolet hinnasta pois. Hintaa paidalle jäi muistaakseni neljä euroa. Ja jotta tuo otsikko olisi yhtään perustellumpi voin vielä kertoa, että söin eilen pitkästä aikaa vispipuuroa... Ketään ei kiinnosta mut anyway :D

001
Blenderi lähti mukaan evakkoon ja pyöräytinpä sillä hyvän treenin jälkeisen välipalan tässä yksi päivä. Sörsselissä on maustamatonta jogurttia, mustikkaa, vadelmaa, kauraleseitä ja hieman proteiinijauhetta. Oli makoisaa ja yllättävän täyttävääkin.

002
Tadaa! Lopputulos. Sekin muistuttaa hieman marjapuuroa. Olen ajatellut viettäväni terveellisen toukokuun, johon ainakin suunnitelmien mukaan kuuluu paljon liikuntaa ja järkevä ruokavalalio. Tavoitteena on sellainen tilanne, jossa ajatus rannalle menosta ja bikinien pukemista päälle, tuntuisi ainoastaan ihanalta! Katsotaan miten käy ja tulen varmasti valottamaan hieman tätä projektia jatkossakin!

Kaikille muillekin treeni-intoa jos sellaista toivoo löytyvän!

Ei kommentteja: