keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Jonkinnäköinen ratkaisu

Mulla on ollu pieni stressi/ahdistus päällä muutaman viikon ensi syksyn miettimisen takia. Huomiseen 5.5 mennessä piti tehdä päätöksiä Englannin yliopistojen suhteen ja joko hyväksyä tai hylätä paikkoja, ja koska mä olen huomisen töissä päätin tehdä sen tänään. Kieltäydyin London Metropolitan University:n tarjoamasta paikasta Bisnes & PR -linjalla, vaikka alunperin olin siitä hyvin innoissani. Kuitenkin tarkemman tutkailun jälkeen tulin siihen tulokseen, että kyseinen koulu ei ehkä ole maksamisen arvoinen, varsinkin kun Lontoossa asuminenkin on jo niin hinnakasta. Tällä hetkellä odottelen tietoa Bournemouthin yliopistolta, josta sain Conditional Offer:in, enkä tule luultavasti tietämään tästä tarkemmin ennen kuin lopulliset yo-tulokset tulevat. Nyt katsellaan ja odotellaan, mutta onpahan ainakin hieman helpottuneempi olo kun sain viimein edes jonkinlaisen päätöksen tehtyä. Tosin toivotaan vaan etten tule katuman päälle myöhemmin...

Se siitä! 
011
012
Kävin äitin ja mummin kanssa kahvittelemassa mummin synttäreiden kunniaksi, jonka jälkeen sorruttiin äitin kanssa pienelle h&m kierrokselle.
013
014
021
Farkut - PacSun(USA)
Farkkutakki - H&M lastenpuoli
Balleriinat - Bianco
Paita - Select(UK)
Liivi - H&M
Huivi - Kirppis
028
Ihastuin Englanninreissulla Zaran värikkäisiin silkkitoppeihin, mutta pihi puoleni voitti ja jätin ne sinne. Nyt kuitenkin H&M:llä oli vastaavanlaisia ja kotiutin topin pinkkinä. Oranssia harkitsin myös kovasti, mutta ensinnäkään ainut kappale joka oli jäljellä oli liian iso, ja ton käyttöön olisi pitänyt ehkä olla hieman ruskettuneempi. Ehkäpä palaan huomenna(palkkapäivä!!!) vielä katselemaan josko löytäisin pienemmän koon. 
031
029
Nyt uppoudun Love Happens leffaan->

Ei kommentteja: