torstai 19. toukokuuta 2011

Sörsseleillä kesäkuntoon


Torstaita!

Ihana kohta on taas viikonloppu ja vieläpä vapaa sellainen <3 Aion ottaa vain ihan rauhallisesti ja latailla akkuja. Tää viikko on ollut raskas koulun osalta ja sit muutenkin. Esimerkiksi tänään jouduin pitämään kaksi puhetta, jotka eivät todellakaan ole lemppareitani. Mutta näköjään tekemällä oppii ja kun aina välillä kiduttaa itseesä niin seuraava kerta ei tunnukaan enää niin pahalta.

030 (2)

Kuvituksena toimivat kuvat viime viikolta. Isan tavoin myös minulla on kamera pysynyt laukussa koko alkuviikon. Yritän terästäytyä viikonlopun aikana. Toisena ongelmana tulee kylläkin se, ettei mulla oo tällä hetkellä konetta mille laittaa kuvia ja kirjastolla ei taida saada siirrettyä kuvia vaan muistikortilta. No pitää kattoo jos keksin jonkun ratkaisun :)
032
Tämä asu oli tosi mukava päällä ja muutenkin tunsin oloni kotoisaksi noissa kuteissa. Käytän harvoin punaista (paitsi onhan minulla ne punaiset pökät!), koska en ajattele sen sopivan minulle järin hyvin. Mutta tuolleen pienenä annoksena se oli ainakin ok :)

031

001 (2)
Nam kasviskeittoa ja raejuustoa. Kevyttä mutta silti mahan tarpeeksi täyttävää. Kerroinkin aikaisemmin omasta toukokuun kesäkuntoon-kampanjastani ja ainakin vielä intoa on riittänyt. Olen jaksanut urheilla säännöllisesti noinn viisi kertaa viikossa. Nytkin istun hikiset urheiluvaatteet päälläni :D Ja herkuttelukin on jäänyt normaalia vähemmälle. Tuloksia en kyllä vielä huomaa mutta ehkä tähän tarvitaan kärsivällisyyttä.

Nyt painun suihkuun, jotta tuoksuni paranisi ja ystävälläni olisi seurassani miellyttävämpää ;) Mutta kertokaahan onko teillä ollut joitain kuntokuureja ja kuinka ne on pitäneet?

Ei kommentteja: