maanantai 9. toukokuuta 2011

Red pants

Hoplaa!
Näin on taas uusi viikko lähtenyt rullaamaan ja paljon ahkeroitavaa on tiedossa. Tänään olen ehtinyt aamulenkille ja nyt väkerrän kirjastossa viimeisiä korjauksia kandiini. Viideltä on Suomen pelikin, joten sitä ennen täytyy ehtiä saamaan kaikki tämän päivän hommat tehtyä. Kohta pitää lähteä ostamaan uutta satulaakin pyörään ja sitten saan pyörän pitkän tauon jälkeen käyttöön. Olen mestari hävittämään avaimiani ja viime keväänä pyöränavaimien kohtaloksi koitui hissikuilu. Hupsista.

Plörinät sikseen. Tulin esittelemään päivän asua lauantailta.

071
Kuvat on otettu suoraan junasta päästyäni ja sen vuoksi näytän niin väsähtäneeltä. Kello oli jo yli yhdeksän ja tottakai vedin koko junamatkan ajan untaa pääkoppaan.

076
Pieni terästäytyminen ja heti näyttää paremmalta! :D

073
Englannista ostetut punaiset pökät olivat ensimmäistä kertaa jalassani ja olihan ne vaan kivat. Piristivät asua ja oikeastaan koko oloa!

078
Isa toimi kuvaajana ja tällä kertaa kuvat olivat hieman järkevämmin rajattuja. Sain vierailevan tähdenkin kuvaan! Tuo takaa tuleva mies kommentoi touhujamme oikein nasevasti ja se taisi hieman huvittaa.

075
Ja näin viehkoon kuvaan on hyvä lopettaa :D Energistä alkanutta viikkoa vaan jokaiselle!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

superkiva blogi teillä,
saitte just uuden lukijan!

pakko saada- listalla on jo kauan keikkunut juuri tuon punaiset housut, mutta itse tahtoisin farkut.

pakko tähän samaan kommenttisyssyyn laittaa, että aivan ihana letti Bellalla edellisessä postissa!

Melli and Bella kirjoitti...

Kiitos hurjasti kommentista! Meillä nousee aina hymyt korviin asti kun joku tykkää :)
Ite oon erittäin kade myös noista punasista pöksyistä, mutta haluan kyllä ite myös ihan punaiset farkut eli niitä vaan etsimään! -B